Logo Staples

Verhoog de productiviteit met deze tips voor uw kantine

Delen via:
  • Staples_article

De kantine op kantoor is meer
dan alleen een plek om een kop koffie in te schenken. Het is de plek waar medewerkers even bijkomen, met elkaar kletsen en ideeën uitwisselen. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat het nemen van pauzes daadwerkelijk de productiviteit verhoogt. Meer dan 85% van de medewerkers geeft namelijk aan dat regelmatig pauze houden voor een verbeterde concentratie zorgt. Een luisterend oor is de sleutel tot tevreden personeel, dus zorg ervoor dat goede pauzes een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur vormen.

Flexibel werken en pauze houden
De kantine kan nog zo uitnodigend zijn, maar als de inhoud van de kasten tekort schiet, profiteren de medewerkers wellicht niet optimaal van de pauzeruimte. Een goed bevoorrade kantine draagt eraan bij dat medewerkers pauze nemen en dat ze de hele dag door goed kunnen werken. Gezonde snacks en drankjes, Fairtrade-producten die de bedrijfswaarden bevorderen en een schone, georganiseerde ruimte zijn een paar van de voornaamste verbeteringen.

Ook u verdient pauze
Dit klinkt misschien goed, maar u heeft waarschijnlijk geen zeeën van tijd om van uw pantry een broedplaats voor productiviteit te maken. U kunt bij ons alle kantineproducten toevoegen aan uw gewone bestelling. Hiermee stroomlijnt u het inkoopproces, verlaagt u de kosten en komt u bovendien zelf ook nog aan pauze toe.

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit