Logo Staples

Discovery - Hoe kan een eenvoudige boom helpen uw doelen van het laatste kwartaal te halen?

Delen via:
Discovery - Eco-efficient Paper

Eucalyptus Globulus lijkt gewoon een technische Latijnse naam, maar het is wel de naam van een boom die u helpt om op kantoor efficiënter en bewuster uw werk te kunnen doen.

Eucalyptus Globulus is een soort eucalyptus die ideaal is voor de productie van het meest eco-efficiënte en zakelijk efficiënte kantoorpapier ter wereld, vanwege de unieke kenmerken. Deze bescheiden boom is een altijd groene plantensoort, waar dus zelfs in herfst en winter bladeren aan zitten, waardoor het een stabiliserend effect op het klimaat heeft door CO2 op te nemen en door zuurstof middels fotosynthese af te geven, zelfs in de winter. Het hele jaar door duurzaam dus.

Maar wat Eucalyptus Globulus echt bijzonder maakt zijn de vezels: ze zijn korter en de celwand is dikker dan bij alle andere boomsoorten. Als u de unieke kenmerken van Eucalyptus Globulus combineert met de hypermoderne technologie voor papierproductie, waar minder chemicaliën worden gebruikt voor het maken van pulp, ontstaat een verrassend kantoorpapier: Discovery – een lichter papier van 70 of 75 g/m2 dat dikker is dan de 80 g/m2 concurrentie, met betere of vergelijkbare kwaliteit.

Discovery is gemaakt voor hoog-volume kopieermachines en printers, vooral voor zwart-wit toepassingen. Laboratoriumtests tonen aan dat Discovery beter presteert dan het meeste standaard 80 g/m2kwaliteitspapier op de markt.

Door het gebruik van papieren met een lager gramgewicht kunnen eindgebruikers de hoeveelheid gebruikt papier verminderen zonder het aantal afgedrukte bladen te verminderen of concessies te doen aan de kwaliteit. Discovery helpt u effectief uw doelen te halen in dit kwartaal en alle die volgen.

World Wide Web, sjabloon, wiel, label, afbeelding, label, navigatie, business, procedure, internet, illustratie, set, tekst, conceptuele, ontwerp, lay-out, gegevens, gegevens, vector, pijl
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit