Logo Staples

Duurzaam printen helpt u bij uw MVO-doelstelling

Delen via:
  • WECARE by Armor

Kiest u voor een duurzame bedrijfsvoering?

WECARE biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige remanufactured tonercartridges. 

Garantie op kwaliteit

WECARE tonercartridges zijn van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en milieuvriendelijk. Aan dit aantrekkelijke alternatief ligt een nauwgezet productieproces en grondige research ten grondslag. Gedurende het gehele ontwikkelings- en productieproces worden intensieve kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierdoor kan WECARE u garanderen dat hun toners perfect functioneren en wordt er ook 100% garantie op deze producten gegeven.

Duurzaam printen helpt u bij uw MVO-doelstelling

Ieder jaar belanden 500 miljoen lege cartridges in verbrandingsovens en op stortplaatsen. Hergebruik van cartridges is beter voor het milieu en voldoet aan alle MVO-voorwaarden. De CO2-impact van een remanufactured cartridge ten opzichte van een nieuwe cartridge is maar liefst 25%-40% lager. Er is bijvoorbeeld gemiddeld 3,5 liter olie nodig om één nieuwe originele tonercartridge te produceren. Het duurt daarnaast 1.000 jaar alvorens één lege cartridge is afgebroken. Remanufactured cartridges doorlopen een volledig end-of-life proces waardoor de impact op het milieu veel lager is. Duurzaam printen met WECARE levert dan ook een serieuze bijdrage aan uw MVO-doelstellingen.

Gecontroleerd productieproces

WECARE geeft cartridges een tweede leven door ze geschikt te maken voor hergebruik. Dit gebeurt via een gecontroleerd productieproces waarbij hoge standaards gelden. Het productieproces ziet er als volgt uit:

Levenslange garantie

Gedurende het gehele ontwikkelings- en productieproces worden intensieve kwaliteitscontroles uitgevoerd. Hierdoor kan de garantie afgegeven worden dat de WECARE toners perfect functioneren en voldoen aan alle voorwaarden. Voor de toners van WECARE geldt dan ook een levenslange garantie. Een defecte tonercartridge zal volgens de garantievoorwaarden van WECARE volledig worden vergoed of vervangen.

Mocht het ondanks onze kwaliteitswaarborg voorkomen dat een WECARE toner aantoonbaar schade aan een printer heeft veroorzaakt dan zal deze schade volgens de WECARE garantievoorwaarden eveneens volledig worden vergoed. Neemt u hiervoor contact op met Staples Solutions.

Kwaliteitslabels

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit