Logo Staples

WECARE toner & inkt

Delen via:
  • WECARE by Armor

Een duurzame bedrijfsvoering is makkelijker dan u denkt. Wat dacht u van duurzaam printen? WECARE biedt een uitgebreid assortiment circulaire toner- en inkjetcartridges.

Hét milieuvriendelijke alternatief

Het bijzondere van het merk WECARE is dat de cartridges na eenmalig gebruik niet op de vuilnisbelt belanden, zoals bij veel andere cartridges wel het geval is. WECARE zamelt cartridges in en maakt ze geschikt voor hergebruik. De CO2-impact van deze cartridge ten opzichte van een nieuwe is maar liefst 25-40% lager. Er is bijvoorbeeld 3,5 liter olie nodig om één nieuwe originele tonercartridge te produceren. Het duurt daarbij maar liefst 1.000 jaar voordat één lege cartridge is afgebroken. Daar wil u toch geen deel aan hebben?      Kies daarom voor het milieuvriendelijke alternatief van WECARE.

Goed en goedkoper printen

Voor de meeste milieuvriendelijke producten betaalt u meer, maar met een WECARE-cartridge worden uw printkosten juist verlaagd, want deze cartridges zijn goedkoper dan de originele producten. De printkwaliteit is even goed als van de originele exemplaren en iedere WECARE-cartridge heeft 100% garantie.

Levenslange garantie

WECARE-cartridges worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Tijdens het ontwikkelings- en productieproces vinden intensieve kwaliteitscontroles plaats. Voor de WECARE-toners wordt dan ook een levenslange garantie afgegeven. Mocht een toner defect zijn, dan wordt hij volgens de garantievoorwaarden van WECARE volledig vergoed of vervangen.

WECARE: duurzaam en goedkoper printen

Kwaliteitslabels

Milieulabels

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit