Logo Staples

Duurzaamheid zit in ons DNA

Delen via:
  • Bi-Office

Communicatie en het vermogen tot samenwerking zijn de toekomst! Het maakt niet uit hoe snel de wereld van technologie in beweging is, de noodzaak om te schrijven en informatie te tonen en te delen zal altijd een behoefte blijven op kantoor en thuis. Duurzaamheid is essentieel in alles wat Bi-Office als producent doet. Van het conceptontwerp van de producten tot aan de ontwikkeling, inkoop van de componenten en van productie tot aan de distributie van de producten aan de klanten.

Bi-Office is dé toonaangevende fabrikant van milieuvriendelijke presentatieproducten. Onze toewijding voor een duurzamere toekomst tonen wij aan door het aanbieden van een geselecteerd assortiment van EARTH-producten, Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit is een beoordeling door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute met betrekking tot zowel de producten alsmede de organisatie, op het gebied van Materiaalgezondheid, Materiaalrecycling, Watermanagement, Hernieuwbare Energiebronnen en Sociale Verantwoordelijkheid.

Welke milieuvriendelijke materialen worden er precies gebruikt?


Kurk
Kurk is een duurzaam materiaal bij uitstek. Het is organisch, natuurlijk, recyclebaar, niet giftig en een hernieuwbaar materiaal. Deze producten hebben een natuurlijke levenscyclus en zijn daarom eco-efficiënt.

Hout
Bi-Office gebruikt hout op een verantwoorde manier. Het MDF (Medium Density Fireboard) is gemaakt van 29% post- en pre-industrieel afval. De impact op het milieu is in de loop der jaren sterk verbeterd met een lag formaldehyde-emissie, klasse E1 (EN 120) of 4mg/100g. 

Papier
De Bi-Office papierproducten zijn een weerspiegeling van onze zorg voor het milieu, zijn gemaakt van gerecycled papier of van materialen die zijn verkregen in duurzame bossen.

Aluminium
De aluminium producten van Bi-Office zijn voor 85% gemaakt van industrieel afval en het volgt de hoogste milieunormen. Recycling van gebruikt aluminium bespaart tot 95% van de energie die nodig is om aluminium te maken van zijn grondstoffen.

Keramisch staal
Het e3-keramisch staal in de gebruikte oppervlakken heeft een zeer lage concentratie aan zware metalen en combineert een uitstekende duurzaamheid, superieure zichtbaarheid, uitzonderlijk vlot schrijven/wissen en bestendigheid tegen chemicaliën.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit