Logo Staples

Katrin – Duurzaam van aard

Delen via:
Katrin

Katrin-producten worden geproduceerd door Metsä Tissue, een onderneming die deel uitmaakt van de Metsä Group, een verantwoordelijke bosbouworganisatie die als voornaamste grondstof voor haar producten hernieuwbaar Scandinavisch hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. De Groep produceert een uitgebreid assortiment producten, van tissue en bakpapier tot karton, pulp, houtproducten, en levert bosbouwgerelateerde diensten. In de kwaliteitsproducten van de Metsä Group worden hernieuwbare grondstoffen gecombineerd met klantgerichtheid, duurzame ontwikkeling en vernieuwing.

Economische groei en duurzaamheid gaan hand in hand.
Bij alles wat wij doen wordt aandacht besteed aan duurzaamheid. Bij de productie van Katrin-producten proberen wij de milieu-effecten tot een minimum te beperken over de gehele levenscyclus van het product, van de bevoorrading van grondstoffen tot de productie en de consumptie, en helemaal tot aan de verwijdering van het product. Onze milieuvriendelijke toeleveringsketen wordt beheerst en gecontroleerd door internationale normen. Alle producten zijn veilig voor personen en voor het milieu, en zijn volledig recyclebaar. Alle tissuepapierproducten van Katrin die vervaardigd zijn in Scandinavische landen dragen het Scandinavische Nordic Swan eco-label, en alle producten vervaardigd in Duitsland dragen het eco-label van de EU.

illustratie, symbool, internet, schaduw, business, knop, label, vector, horizontaal, identiteit, langwerpig, technologie, beeld, geglazuurd, shapegegevens, World Wide Web, vierkant, sjabloon, volgorde

Katrin biedt toiletproducten aan zoals toilet-tissue, keukenrollen, handdoeken, facial tissue en zepen samen  met vernieuwende dispenser-oplossingen. De producten zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij tot een lager verbruik, genereren minder afval en hebben in elke fase van hun levenscyclus positieve effecten op de economie, het milieu en de hygiëne. Een goed werkende dispenser zorgt voor een lager verbruik, vereist minder onderhoud en is tijdbesparend. Een tissue met een hoog absorptievermogen betekent bovendien dat er minder papier in het toilet wordt gegooid. Een minimaal papierverbruik betekent minder transport, minder afval en daardoor een lagere impact op het milieu.

Minder is meer
Duurzaamheidsverantwoordelijkheid is geen hogere wiskunde. Het betekent tenminste net zoveel teruggeven als wat je ontvangen hebt. Bij Katrin denken we dat ‘minder meer is’. Het is ons concept om papierverbruik te verminderen en hoge hygiëne-normen te promoten. Deze instelling houdt rekening met de behoeften van de gebruikersgroepen, de directe omgeving, financiële factoren en de natuur. Voor Katrin betekent oprechte verantwoordelijkheid niet alleen een balans tussen deze elementen, maar ook het maken van duurzame keuzes samen met al onze stakeholders.

vector, illustratie, natuur, bureaublad, groei, afbeelding, symbool, geen persoon, sjabloon, bedrijf, ontwerp, grafisch ontwerp, vector, grafiek, banner, boom, afbeelding, silhouet, stripe, modern
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit