Logo Staples

Kies voor een duurzame oplossing, kies voor de Papermate value packs

Delen via:
Papermate

Ons engagement om altijd te kiezen voor de beste prestaties voor het milieu op het vlak van het ontwerpen, produceren en de marketing en distributie van onze producten, resulteert in meer duurzaamheid en het beperken van onze ecologische voetafdruk. Om echt een verschil te maken dat verder reikt dan louter incrementele verbetering is innovatie vereist zowel wat betreft het product als de processen.  Vandaag ontwikkelen wij producten en optimaliseren wij onze processen waardoor we de impact op het milieu verkleinen.

Computerkunst, business, verticaal, financiën, papier, horizontaal, orde, geen persoon, rijkdom, onderwijs, succes, illustratie, tekst, gegevens, kunststof, technologie, geld, geglazuurd, symbool, document

Ons voortdurend streven naar nog meer duurzame activiteiten maakt het verschil in tal van vestigingen waar we sterk inzetten op het verbeteren van de efficiëntie en het verminderen van de impact op de omgeving waarin we leven en werken door minder afval te producen en minder water en energie te verbruiken. Maar ook in onze producten streven we naar hetzelfde doel. De Papermate value packs zijn daar een sterk voorbeeld van.

De Papermate value packs zijn onze oplossing voor een meer duurzame en efficiënte manier van werken

Wij bieden een breed gamma van value packs aan die met InkJoy als Flexgrip. Kiezen voor value packs in plaats van een individueel verpakt product is de beste keuze voor uw bedrijf en voor onze planeet: zo reduceert u de impact op het milieu in elke stap van de levenscyclus van het product terwijl tegelijk waar voor uw geld krijgt.

Slimme verpakking

Value packs zijn een verstandige manier om de verpakking van producten te optimaliseren, minder karton te verbruiken, minder afval te produceren en op die manier de totale impact op het milieu te beperken zonder iets te verliezen van de oorspronkelijke doelstelling van verpakking: de aandacht op het product vestigen en het beschermen.

Slimme distributie

Door meer dan één product tegelijk te bestellen, wordt tijd en energie uitgespaard, wordt er minder materiaal verbruikt, wordt er minder geproduceerd en dient er minder getransporteerd te worden. Deze slimme manier van werken minimaliseert de ecologische voetafdruk van uw bedrijf.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit