Logo Staples

Legamaster geeft om een groene toekomst

Delen via:
  • Legamaster

 

 

Een verantwoordelijke partner zijn en echt zorg dragen voor het milieu maakt deel uit van het Legamaster-DNA. Als marktleider zijn zij zich volledig bewust van de verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarnaast begrijpt Legamaster hoe belangrijk de Chain of Custody, de juiste kwaliteitssystemen en certificeringen zijn voor veel van onze gewaardeerde klanten. De betrokkenheid van Legamaster bij het milieu op de lange termijn wordt bevestigd door deze succesvolle certificeringen:

  • FSC®
  • PEFC™
  • ISO 14001:2015

FSC®- en PEFC™ certificering

Hoewel het milieubewustzijn van de eindgebruikers en de industrie voortdurend toeneemt, is het vaak moeilijk om de herkomst van producten te achterhalen of om materialen op houtbasis uit verantwoord beheerde bossen te herkennen. Om het relaties gemakkelijker te maken en om te onderstrepen dat Legamaster de hele keten - van het beheer van het bos tot het afgewerkte houtproduct - belangrijk vindt, zijn zij FSC®- en PEFC™ gecertificeerd.

De FSC®- en PEFC™ standaarden voor boscertificering omvatten economische, ecologische en sociale vereisten die een verantwoord gebruik van de bossen garanderen. Dit garandeert dat de bosgrondstoffen binnen de gecertificeerde producten afkomstig zijn uit een gecontroleerd bos dat duurzaam wordt beheerd. Raadpleeg de afzonderlijke productspecificatiedocumenten om er zeker van te zijn dat het product voldoet aan uw eisen op het gebied van duurzaamheid.

ISO 14001:2015 certificaat

Milieuvraagstukken zijn altijd verankerd in het strategisch handelen, denken en plannen van Legamaster. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de bescherming van het milieu en nemen maatregelen om de ecologische voetafdruk te beperken. Daarom zijn zij voortdurend op zoek naar verbeteringen om het bedrijf duurzamer te maken en de milieuprestaties te verbeteren door efficiënter gebruik te maken van hulpbronnen en de hoeveelheid afval te verminderen.

Om deze denkwijze volledig in onze organisatie te verankeren, heeft Legamster met succes een ISO 14001:2015-certificering aangevraagd, wat in principe betekent dat het milieumanagementsysteem helpt om onze milieukwesties op een "holistische" manier te identificeren, te beheren, te monitoren en te controleren.

Als duurzame partner van Staples Solutions, biedt Legamaster een uitgebreid assortiment van ecobewuste producten die uw helpen gemakkelijker bewuste keuzes te maken. Neem contact op met uw vertrouwde accountmanager voor nog meer informatie of bekijk het volledige aanbod in onze webshop.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit