Logo Staples

Leitz Re-cycle: Zo groen als groen kan zijn!

Delen via:
Leitz

Bij Esselte hebben wij onze eigen milieu doelstellingen, maar veel belangrijker is dat wij producten ontwikkelen die u helpen bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Het begin van de uitdaging
Leitz is het eerste bedrijf dat een ordner heeft ontwikkeld, dus is het terecht dat wij ook de eerste zijn om er één te demonteren. De Leitz Re:cycle ordner is eenvoudig uit elkaar te halen, zodat elke component apart gerecycled kan worden.

Demonteren: zo simpel als 1,2,3.
Ten eerste, pak je het bijgesloten demonteergereedschap. Ten tweede, verwijder je de klinknagels. Ten derde, kunnen alle materialen apart worden gerecycled. De rado ringen en het duimgat zijn gemaakt van papier maché, een groen materiaal dat makkelijk gerecycled kan worden. Voor volledige recycling van elke component.

ondernemingen, desktop, geïsoleerd, ontwerp, geen persoon, illustratie, label, apparatuur, papier, beveiliging, leeg, kaart, technologie, symbool, retro, kantoor, foto, computer, set, box

100% recyclebaar, 100% duurzaam

Naast de ordner, is er een volledige range opbergmappen die aan al uw wensen voor het opbergen van papier voldoet, evenals brievenbakken en tijdschriftencassettes gemaakt van zeer duurzaam en 100% gerecycled polypropyleen.

Duurzaam of design? Beiden.

Alle Leitz Re:cycle producten zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen - en zijn 100% recyclebaar. Leitz Re:cycle producten bewijzen dat aantrekkelijk design en milieuvriendelijke materialen makkelijk samen gaan.

Leitz Re:cycle: Zo groen als groen kan zijn!

geen persoon, bedrijf, illustratie, bureaublad, groei, image, symbool, papier, technologie, blad, geïsoleerd, internet, geïsoleerde, natuur, horizontaal, gegevens, communicatie, apparatuur, gegevens, tekst
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit