Logo Staples

Multicopy, het enige papier dat alle milieuvoordelen combineert

Delen via:
  • Multicopy

Hoe weet u of uw papier de beste keuze is voor het milieu? Sommige kwaliteiten bieden een deel van de milieuvoordelen zoals hieronder beschreven , maar Multicopy is de enige kwaliteit die ze allemaal heeft.

natuur, buitenleven, boom, hout, man, herfst, blad, landbouw, flora, gras, groei, mensen, grasland, zomer, boerderij, bodem, Tuin, volwassene, buiten, landbouw

√  Geen CO2 emissies tijdens de productie – Door voor Multicopy te kiezen draagt u bij aan een verlaging van de opwarming van de aarde.  Kan dat ook gezegd worden van de kwaliteit die u nu gebruikt?

√  Totaal chloorvrije bleking – lagere emissies naar het milieu. U draagt actief bij aan het minimaliseren van de milieu impact van uw bedrijf door voor Multicopy te kiezen. Geldt dat ook voor uw huidige kwaliteit?  

√  FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd – al het hout dat wordt gebruikt bij de productie van Multicopy komt uit duurzaam beheerde bossen en is 100% traceerbaar. Kan dit ook van uw huidige kwaliteit beweerd worden? 

√  EU Ecolabel / Nordic Swan gecertificeerd – garandeert dat de emissies tijdens de productie worden geminimaliseerd. U kunt gerust zijn dat u het beste doet voor het milieu. Geldt dit ook voor uw huidige kwaliteit

√  Vraagt u zich nog af wat u voor het milieu kunt doen? Multicopy is het antwoord.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit