Logo Staples

Pilot - Frixion/G2

Delen via:
Pilot

Een compleet assortiment van uitgumbare, kleurrijke en duurzame pennen. Met deze reeks van schrijfwaren kunnen bedrijven hun dagelijks werk gemakkelijker maken door zowel duurzamer als zuiniger te zijn.

De FriXion inkt is  "uitgumbaar" door de exclusieve thermo-gevoelige inkttechnologie. Als u uw tekst wilt corrigeren, "Fixion it" door te  wrijven met de FriXion gumpunt alsof u een gewone potlood gum gebruikt.

Wanneer u gumt wordt de inkt verwarmd tot over de 60°C en wordt onzichtbaar. 

De inkt komt weer tevoorschijn als de temperatuur onder de -10°C komt.

Iedereen maakt fouten in welke professionele context dan ook en de Frixion Family is het perfecte wapen om teksten te corrigeren.

Planting Trees

Een complete familie:

  • Frixion Ball: de roller met een ergonomische grip voor perfect schrijven, verkrijgbaar in 10 kleuren, medium of fijne punt.
  • Frixion Ball Clicker: de roller met drukmechaniek en ergonomische grip voor perfect schrijfcomfort, 8 kleuren, medium of fijne punt.
  • Frixion Ball LX: De luxe uitvoering in een matmetalen houder in 6 perfecte kleuren.
  • Frixion point: de roller met een dop en een ergonomische grip voor perfect schrijven, in 7 kleuren en een Hi-Tecpoint fijne punt.
  • FriXion Light: een markeerstift met een beitelpunt voor brede of fijne markering, in 6 kleuren.

FriXion Ball, Frixion Ball Clicker en Frixion Ball LX zijn ideaal voor het maken en houden van nette notities, het aanbrengen van wijzigingen in de agenda en aantekeningen  tijdens telefoongesprekken!

FriXion Point is ideaal voor het ontwerpen van gedetailleerde plannen en schetsen, geometrische vormen tekenen en voor uiterst nauwkeurig schrijven.

FriXion Light is ideaal voor markering in alle soorten documenten. Laat alleen de belangrijke dingen gemarkeerd, u kunt het gebruiken op wegenkaarten, leesboeken en schoolboeken.

Geld besparen en milieuvriendelijk zijn  door het vullen van uw FRIXION pen in plaats van een nieuwe te kopen - het is nog nooit zo eenvoudig geweest om "groen" te zijn! Slechts één pen om al je oude potloden, vullingen, gummen en zelfs correctie tape te vervangen.

Fris uw kantoor op met het meest betrouwbare gelpennen assortiment.

De G2 is de meest bekende en meest verkochte gelpen ter wereld. Deze G2 wordt continue vernieuwd in de meest trendy uitvoeringen! De waterbestendige gel inkt schrijft zonder vlekken. De rubberen grip geeft u een comfortabele schrijfhouding en de wolfraamcarbide schrijfkogel behoudt de vorm, waardoor de Pilot G2 zeer vloeiend blijft schrijven. Verkrijgbaar in 13 intense kleuren en met drie verschillende penpunten: fijn, middel en breed.

Een compleet kleurrijk assortiment, perfect om uw dagelijkse werk te upgraden. Klassieke kleuren voor het zakelijke werk en metallic en pastel voor de creatievelingen en om uw werk te personaliseren. Een breed scala aan intense kleuren om aantekeningen te maken en te schrijven in een professionele context. Er is een Pilot G-2 voor elke stijl en elk doel.

G2 is ook G2 Victoria. Verkrijgbaar in 6 kleuren (blauw, rood, grijs, groen, roze en paars), Deze nieuwe pen in een barok jasje en Victoriaanse stijl zal elke vrouw aanspreken die van elegantie houdt, zelfs op het werk.

Pilot G-2 viert zijn 20-jarig bestaan in 2017: 20 jaar comfortabel schrijven voor een snelle aantekening; 20 jaar glijden de ultra-resistente penpunten van de G2 onvermoeibaar over het papier; al 20 jaar maakt de G2 grote indruk met de unieke gel inkt ... een genot voor op het werk!

G2 family in details:

  • G2 basic: 4 basiskleuren (zwart, blauw, rood en groen) en 9 andere leuke kleuren (lichtblauw, paars, roze, donkerrood, blauw, lichtgroen, enz.)
  • G2 Pastel en Metallic: een palet van 6 pastelkleuren en 6 metallic kleuren voor het inspireren van uw creativiteit in notities, agenda, enz 
  • G2 Victoria: een verzameling van 6 kleuren in medium penpunt, past bij al uw outfits en nagels!
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit