Logo Staples

Stap over naar een duurzaam inkoopproces met Multicopy

Delen via:
  • Multicopy

Speelt uw bedrijf voldoende in de veranderende markt? Breng kleine, strategische veranderingen aan in uw aankoopbeslissingen zodat u voorop blijft lopen en zeker weet dat u aan de duurzaamheidseisen van morgen voldoet. 

Voortdurende verandering is een bekende succesfactor. Benjamin Franklin zei ooit: “Wanneer je stopt met veranderen, ben je er geweest.” Dit geldt in het bijzonder voor zakendoen en inkopen. Zorg dat uw bedrijf up-to-date blijft door uw aankopen regelmatig te herzien en aan te passen zodat ze beter passen bij markttrends en eisen van consumenten.

Het antwoord voor geslaagde vooruitgang is het maken van kleine, maar strategische aanpassingen in uw aankoopbeslissingen naar meer duurzame producten. Door voortdurend waarde toe te voegen op productniveau kunt u van uw inkopen een middel maken om positieve veranderingen door te voeren, zonder dat er enorme transformaties nodig zijn. 

Hoe doet u dat dan?
Stel u koopt regelmatig kopieerpapier. Dit is een belangrijk kantoorproduct, dat een belangrijke rol speelt voor de dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor de milieufootprint van uw bedrijf. Heeft u overwogen om een duurzaam en milieugecertificeerd papier te kiezen, zoals Multicopy? Met Multicopy weet u dat u het milieu spaart en een waarde krijgt die verder gaat dan de praktische functie van het papier. 

Er wordt wel eens gezegd dat een mens het gemiddelde is van de vijf personen met wie ze de meeste tijd doorbrengen - misschien zijn bedrijven het gemiddelde van hun team, producten en aankoopbeslissingen. Omdat voortdurende verandering een belangrijke succesfactor is, is het maken van deze kleine, strategische veranderingen die uw bedrijf verbeteren, een manier om deze denkwijze stap voor stap in te voeren. 

Als u overstapt op Multicopy, zal dit u helpen om:
√ Wereldwijde opwarming te reduceren. Geen fossiele CO2 emissies in productie, kleinere bijdrage aan broeikasgassen. 

√ De milieu-impact van uw bedrijf te minimaliseren. Geheel chloorvrije bleking, minder emissie naar het milieu. 

√ Inhoud aan het duurzaamheidsverhaal van uw bedrijf toe te voegen. Forest Stewardship Council gecertificeerd (FSC); al het hout dat voor de productie van Multicopy wordt gebruikt is afkomstig van een duurzame en traceerbare bron. 

√ Rustig te slapen in de wetenschap dat uw papier het milieu beschermt. Gecertificeerd volgens EU Ecolabel/Nordic Swan; dit geeft aan dat emissies tijdens productie gecontroleerd en geminimaliseerd zijn. 

Bent u klaar voor een kleine verandering in uw inkoopproces om te voldoen aan de toekomstige eisen aan duurzaamheid? Durf te veranderen, maar overdrijf niet. Neem regelmatig de criteria door die worden gebruikt voor het kiezen van kantoorbenodigdheden en zoek altijd naar meer toegevoegde waarde. Wees strategisch kieskeurig door u te richten op de belangrijkste stukjes van de puzzel en zorg dat ze allemaal op hun plaats terechtkomen. Indien uw doelen uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid zijn, kan Multicopy het stukje van de puzzel zijn waarnaar u op zoek bent.  

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit