Logo Staples

SURE®: "Schoonmaken met de kracht van de natuur"

Delen via:
Diversey

Een schone omgeving voor werknemer en cliënt. Bescherm de gezondheid en het welzijn. Op een veilige en duurzame manier, zonder compromis op prestatie.

regenboog, hemel, landschap, natuur, illustratie, fenomeen, geen persoon, storm, kunst, water, fantasie, reflectie, astronomie, fictie, maan, planeet, kleur, berg, regen, galaxy

SURE™ is Sealed Air Diversey Care’s uitgebreide assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die precies dat biedt. Het levert veiligheid en duurzaamheid zonder compromis op effectiviteit terwijl het uw merkreputatie verbeterd.

(* Gebaseerd op een onafhankelijke OECD 301B test)

De kracht van de natuur

De kracht van de natuur
SURE™ is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en optimale, professionele reinigingsresultaten leveren. SURE producten bevatten milieuvriendelijke ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen en voorzien in alle dagelijkse reinigingsbehoeften voor keukens, vloeren, interieur, sanitair en persoonlijke verzorging.

blad, bodem, bal-vormige, groei, ontkiemen, geen persoon, milieu, flora, natuur, ecologie, milieu, vruchtbaarheid, plantgoed, evolutie, boom, Tuin, bud, beetje, wortel, buitenshuis

Veilige en duurzame reiniging
SURE oplossingen leveren de reinigingsprestaties die u nodig heeft om de gezondheid en het welzijn van uw gasten en werknemers te beschermen, terwijl het uw merkreputatie verbeterd.De plantaardige ingrediënten in de SURE producten zijn meestal afkomstig van bijproducten uit de agrarische industrie, zoals suikerbieten, maïs, stro, zemelen en kokos.

De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaat of oxide verbindingen, en zijn speciaal geformuleerd zodat ze tot de laagste gevaren classificatie behoren en handschoenen en een veiligheidsbril tijdens het reinigen niet nodig zijn.

Van uw vertrouwde leverancier
De uitstekende prestaties worden gegarandeerd door strenge testen en zijn gebaseerd op de expertise en wereldwijde ervaring van Diversey Care in het ontwikkelen van toonaangevende reinigingsmiddelen.

 

SURE vertegenwoordigt de wereldwijde toewijding van Diversey Care om professionele reinigingsproducten te leveren die voldoen aan uw strenge eisen voor effectiviteit, gecombineerd met respect voor het milieu en de volksgezondheid.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit