Logo Staples

Geef uw werkplek een upgrade

Delen via:
  • Legamaster

 

 

Thuis of op kantoor

COVID-19 heeft veel veranderingen in ons dagelijks leven veroorzaakt. Voor wat betreft ons werk, is vooral de manier van samenwerken en sociale interactie met collega's drastisch veranderd.

Bij bedrijven, waarbij personeel deels thuis en deels op kantoor werkt - nu en op de lange termijn - rijst de vraag: Hoe kunnen we de menselijke interactie en het samenwerken op afstand blijven faciliteren? En wat betekent dit voor de werkplek? Wat is er nodig om succesvol samen te werken als het hele team of in ieder geval een deel van uw team op een andere locatie werkt?

Samenwerken op (veilige) afstand

Het maakt niet uit of we vanuit huis werken of geleidelijk aan terugkeren naar het kantoor, we moeten allemaal wennen aan het werken op afstand. Deze afstand varieert van 1,5 m wanneer we in dezelfde ruimte samenwerken met anderen tot 1.500 km of meer wanneer we op verschillende locaties samenwerken.

Voor sommige taken is dit geen probleem, maar voor andere kan dit een echte uitdaging zijn - zoals brainstormsessies, workshops of (agile) teammeetings. Om deze afstand te overbruggen en iedereen in staat te stellen altijd het maximale uit (virtuele) vergaderingen te halen, biedt Legamaster multifunctionele en stijlvolle oplossingen aan die creativiteit triggeren, interactie stimuleren en samenwerken mogelijk maakt - op een (veilige) afstand.

Geef uw thuiskantoor een upgrade

Terwijl we allemaal meer gewend raken aan het werken vanuit huis, zijn er genoeg momenten waarop we het kantoor missen. Vooral de sociale interactie en de energie die we krijgen van het werken aan een project met anderen, maar ook de professionele hulpmiddelen die we vroeger als vanzelfsprekend beschouwden.

Thuiswerken - tijdelijk of meer permanent - kan uitdagend zijn op het gebied van planning, afstemming en betrokkenheid bij anderen. De visuele communicatieoplossingen van Legamaster kunnen u helpen om op afstand succesvol samen te werken en gemeenschappelijke thuiswerkproblemen op te lossen. Al deze oplossingen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, zodat ze perfect aansluiten bij uw behoeftes en beschikbare ruimte.

Bestel nu

Geef uw werkplek op kantoor een upgrade

Ook voor mensen die geleidelijk aan terugkeren naar het kantoor, ontstaan nieuwe behoeften met betrekking tot hun persoonlijke werkplek. Het belangrijkste is de behoefte aan (bureau)scheidingswanden om een fysieke barrière tussen de bureaus te hebben.

Tegelijkertijd willen mensen hun werkplek kunnen personaliseren en hun ideeën of to-do's kunnen visualiseren. Andere behoeften zijn onder meer privacy en een goede akoestiek om zo beter te kunnen concentreren op de betreffende taken. Legamaster biedt een breed scala aan multifunctionele oplossingen die verschillende uitdagingen tegelijkertijd oplossen - zoals de bureau- en scheidingswanden die ook kunnen worden gebruikt voor brainstormsessies en het visualiseren van ideeën.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit