Logo Staples

Katrin bevordert een goede handhygiëne: Vergeet het papier niet!

Delen via:
Katrin

De komst van de herfst luidt ook het griepseizoen in. Het regelmatig wassen van de handen met zeep en ze afdrogen met een papieren handdoek is de meest efficiënte manier om infecties tot een minimum te beperken. Uit studies blijkt dat een goede handhygiëne het percentage afwezigheid wegens ziekte met wel 50% kan terugdringen. 

Om mensen te helpen gezond - en aan het werk - te blijven, is het van essentieel belang om ervoor te zorgen dat toiletten in kantoorgebouwen uitgerust zijn met gebruiksvriendelijke Katrin Inclusive-dispensers en de daarbij horende kwalitatief hoogwaardige Katrin-handdoekjes. 

Ongeacht de locatie geeft 65% van de Europeanen er de voorkeur aan om hun handen af te drogen met een papieren handdoekje. Daarom is de beschikbaarheid van papieren handdoekjes en toiletpapier het allerbelangrijkste in openbare toiletten.

mensen, volwassen, man, binnenshuis, overtreding, zijaanzicht, portret, business, buitenshuis, stad, deur, twee, aktetas, gemak, vrouw, straat, slijtage, kantoor, kamer, transportsysteem
mensen, een, volwassen, binnenshuis, vrouw, slijtage, portret, geneeskunde, gezondheidszorg, voertuig, man, auto, industrie, overtreding, kamer, handschoenen, mode, ziekenhuis, binnen, model

De nieuwe Katrin-dispensers, die tal van prijzen in de wacht hebben gesleept

De onlangs geïntroduceerde nieuwe Katrin Inclusive-dispensers houden rekening met de behoeftes van verschillende gebruikers, waaronder kinderen, ouderen en mensen met een visuele beperking of met een fysieke handicap.

De dispensers zijn voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de transparante behuizing is eenvoudig te zien waar de gaten voor installatie aan de muur moeten worden geboord. Dankzij de transparante zijpanelen kunt u zien hoeveel doekjes er nog in zitten. Dit bespaart tijd voor het facility management-personeel en waarborgt een efficiënte gebruik en tijdcontrole. 

Het nieuwe Inclusive Dispenser-gamma heeft in zijn korte bestaansperiode al verschillende prijzen in de wacht gesleept: de Tomorrow's Cleaning and Tomorrow's Facility Management Awards is gewonnen, maar ook de Award for Design Excellence en de Design for All Award tijdens de jaarlijkse Design and Architecture Awards in Noorwegen.

Je mist het enkel wanneer het er niet meer is

Net zoals het ontbreken van een deurklink, denkt niemand aan het papier tot het er niet meer is. Wanneer het er niet meer is, kan het een anders perfecte werkdag om zeep helpen. Daarom doen we bij Katrin alles wat in ons vermogen ligt om ervoor te zorgen dat er altijd papier is.

Zo is onze Katrin Classic System Toilet Paper 800 bijvoorbeeld net zo groot als de standaard huishoudtoiletrol, maar is ze 5 keer zo lang. Met de Katrin Inclusive Dispenser, waar 2 rollen in passen, betekent dit in totaal 200 meter toiletpapier. Maar dit haalt weinig uit wanneer u vergeten bent het papier te kopen. 

Dus wat u ook doet, vergeet het papier niet! 

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit