Logo Staples

TruSens - Ervaar schone lucht

Delen via:
  • Trusens

Kunt u uw lucht zien? Laat TruSens het u tonen. Een mooi scherm informeert u over de lucht die u inademt. Controleert de lucht in de hele kamer, niet alleen dichtbij de luchtreiniger. TruSens levert overal schone lucht, met de 360 graden DuPont™ filtratie.

Detecteert verontreinigende stoffen

Schone lucht zou overal moeten zijn, niet alleen in de buurt van de luchtreiniger. De SensorPod* meet vervuilende stoffen op afstand van de luchtreiniger, communiceert vervolgens met de luchtreiniger zodat de volledige ruimte profiteert van gezuiverde lucht.

Reageert op uw lucht

De luchtkwaliteitsmetingen van de SensorPod worden weergegeven op het verlichte display. Zo weet u direct of de luchtkwaliteit goed, matig of slecht is en heeft u de zekerheid dat de luchtreiniger overeenkomstig zal reageren.

Vangt en vernietigt verontreinigende stoffen

360 graden DuPont™-filtratie vangt veel voorkomende verontreinigende stoffen op, zoals allergenen, VOC gassen en microscopische kleine deeltjes. Ultraviolet-sterilisatie vernietigt ziektekiemen en virussen die zich op het filter kunnen ophopen, waardoor hercirculatie van levende ziektekiemen wordt voorkomen.

PureDirect tweevoudige luchtstroom

PureDirect splitst de schone lucht in twee luchtstromen. Hierdoor wordt de gezuiverde lucht gemakkelijker en efficiënter door de ruimte verspreid. Het resultaat van rigoureuze tests heeft bewezen dat luchtstromen in twee richtingen, gezuiverde lucht effectiever door een kamer levert en in sommige gevallen is bewezen dat het tot 24% efficiënter is.

*Alleen beschikbaar voor Z-2000 en Z-3000

Overzichtstabel TruSens Luchtreinigers

Model luchtreiniger Z-3000 Z-2000 Z-1000
SensorPod Luchtkwaliteit Indicator * * -
PureDirect™ Technologie * * *
Reinigingsniveaus 4 4 3
Oppervlaktebereik 70 m² 35 m² 23 m²
Automatische functie * * -
Handvat * * *
Touchscreen bediening * * *
Afmetingen (bxh) 26x 73 cm 22 x 57 cm 20 x 45 cm
Gewicht 5,7 kg 4,1 kg 3,5 kg

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit