Logo Staples

uv-C-desinfectie voor efficiënte reiniging van lucht en oppervlakten

Delen via:

COVID-19 heeft de wijze waarop wij allen gewend waren te werken, of dat nu op kantoor was of thuis, de afgelopen tijd drastisch veranderd. Om daar adequaat op in te springen hebben wij bij Staples Solutions Plan C ontwikkeld. Plan C is onze gids op maat met producten en oplossingen die zijn ontworpen om u voor te bereiden op een veilige terugkeer naar het werk. Plan C maakt gebruik van drie belangrijke pijlers die volgens internationale richtlijnen zijn ontwikkeld om voor uw team en klanten een veilige, schone en verbonden werkomgeving te ontwikkelen.

Het Coronavirus verspreidt zich via lucht, contact en oppervlakten. Enkel handen wassen is dan ook niet voldoende. Staples Solutions komt daarom met een revolutionaire oplossing om verdere verspreiding van het virus nog beter tegen te gaan te weten “Desinfecterende uv-C-lampen”.

Deze uv-C-lampen zorgen ervoor dat lucht en oppervlaktes worden gereinigd, zodat er wordt voldaan aan de geldende hygiëne-eisen. Het uv-C-licht doodt 99,9% van de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht of op oppervlaktes. Het is een beproefde techniek, want zo wordt momenteel bijvoorbeeld het kraanwater in Nederland al gezuiverd met behulp van uv-C-licht. Daarnaast maakt de groente- en fruitteelt ook gebruik van deze doeltreffende oplossing.

Maar wat is uv-C licht precies? Het licht heeft een straling met de kortste golf in het spectrum van ultraviolet (UV) licht met een golflengte van 100 tot 280 nanometer. Met het blote oog is het licht blauw van kleur. Dit minder gekende uv-licht worden veelal in ziekenhuizen gebruikt om gereedschap en/of ruimtes mee te ontsmetten. Er is veel onderzoek gedaan naar uv-C-licht en het is bewezen dat deze lichtgolven de celwanden doordringen om zo het DNA van micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels te vernietigen. Zo kan men lucht, water en gladde oppervlakken vrijmaken van micro-organismen. Het assortiment van Staples biedt uv-C-lampen geproduceerd door CleanLight, welke actief is in 40 landen. Inmiddels maken al meer dan 5.000 klanten wereldwijd gebruik van de uv-C-techniek van CleanLight.

CleanLight Air: pakt virussen 24/7 actief aan

De CleanLight Air beschikt over filters en een ionisator. Deze reinigingstechnieken worden ook gebruikt bij veel andere luchtreinigers. Bovenop deze technieken beschikt de CleanLight Air ook over een germicidal lamp die de virusdeeltjes kapot maakt met behulp van uv-C-desinfectie. Zo zullen virusdeeltjes niet verspreid worden tijdens het vervangen van een filter of het schoonmaken van de vloer.

 • minimaliseert het infectierisico en verbetert de luchtkwaliteit;
 • 3-in-1 luchtdesinfectie, voor ruimtes tot 100 m3;
 • verhoogt het gevoel van veiligheid voor bezoekers en medewerkers;
 • is gemakkelijk schaalbaar;
 • desinfecteert zonder gebruik van chemicaliën;
 • kan eenvoudige geïnstalleerd worden: plug & play;
 • inhalatieallergenen worden sterk verminderd of verdwijnen volledig;
 • heeft een instelbare snelheid: laag (25 dB) en hoog (28dB);
 • is voorzien van ingebouwde timer.

CleanLight Trolley: efficiënt, veilig en flexibel

 • kan oppervlakken tot 99,99% desinfecteren;
 • minimaliseert het infectierisico;
 • verhoogt het gevoel van veiligheid voor bezoekers en medewerkers;
 • stelt hotels in staat virusvrije kamers aan te bieden;
 • breed toepasbare oplossing;
 • desinfecteert zonder gebruik van chemicaliën;
 • werkt probleemloos;
 • veilig en eenvoudig te bedienen.

Maak gemeenschappelijke ruimtes virus-proof

Het Plan C van Staples en de uv-C-lampen van CleanLight, bieden de nodige oplossingen voor de gemeenschappelijke ruimtes van uw organisatie. Hoe het nieuwe normaal er ook gaat uitzien, hygiëne op de werkvloer en in publieke ruimtes is belangrijker dan ooit. Wilt u medewerkers, klanten en andere bezoekers optimaal beschermen? Dan moet u de kans op de verspreiding van virussen en bacteriën minimaliseren. De uv-C-lampen van CleanLight zijn breed toepasbaar, zoals in onder andere vergaderruimtes, liften, behandelkamers, toiletruimtes en/of ontvangstruimtes. Het is dé oplossing voor een veiligere werkplek bovenop onze bestaande producten. Bent u geïnteresseerd, maar heeft u nog enkele vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met uw persoonlijke accountmanager, want samen zorgen wij ervoor dat uw ruimte werkt, zodat alles werkt.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit