Logo Staples

Verander uw manier van denken over schoonmaken

Delen via:

Als eerste in zijn soort lost de i-mop XL schrobzuigmachine de problemen van vloerreinigingssystemen op door de flexibiliteit van een vloermop te combineren met de kracht en de snelheid van industriële schrobzuigmachines. De meeste ruimtes worden nog altijd met dweil en emmer schoongemaakt, omdat andere vloermachines gewoon niet flexibel genoeg zijn voor de meeste ruimtes.

De i-mop maakt het mogelijk om elk oppervlak schoon te maken en biedt zowel bewegingsvrijheid als groot gebruiksgemak. Zonder grenzen of beperkingen. Deze machine is niet simpelweg ontworpen om schoon te maken, maar is ontworpen voor de schoonmaker.

Schrobzuigmachine met de flexibiliteit van een vlakmop:

Voordelen:

Flexibel en snel!

De i-mop heeft een schrobzuigervoet met twee supersnelle borstels en een werkbreedte van 46 cm, die een ongeëvenaarde wendbaarheid biedt. Dankzij de twee tegen elkaar in draaiende borstels kunt u de machine soepel bedienen, zelfs met één hand. Maakt rond en onder objecten schoon, net als een dweil.

Ik volg u overal naartoe!

De i-mop is zo ontworpen dat hij heel weinig vloerruimte inneemt als hij niet wordt gebruikt. Berg hem binnen handbereik op in een kast. Neem hem mee de trap op en af. Neem de batterijen en het waterreservoir uit de machine om hem te vervoeren in de kofferbak van uw auto.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit