Logo Staples

Werk met een plan

Delen via:
  • Diversey

Het managen van een organisatie met een groot aantal vestigingen is een uitdaging. Het bemannen en beleveren van de vestigingen en motiveren om hun taak te vervullen, neemt bijna alle tijd in beslag. Door deze continue uitdaging wordt een essentieel onderwerp vaak verwaarloosd. Het creëren van een representatieve en schone omgeving van iedere vestiging.

In deze vestigingen worden grote collecties met verschillende schoonmaakmiddelen gevonden. 8 verschillende flessen van 4 of meer merken in een kleine winkel is geen uitzondering. De mensen op de vestiging passen de ervaring en gebruiken van thuis toe op het noodzakelijk kwaad ook wel bekend als schoonmaken. Wanneer zij geconfronteerd worden met de noodzaak om schoon te maken, shoppen ze om de hoek of online naar de middelen waar zij gewend zijn te mee werken. Met deze groeiende diversiteit aan schoonmaakmiddelen, groeit ook het risico of foutief gebruik en bijkomende veiligheidsrisico’s.

De oplossing van dit scenario is simpel, maar belangrijker, biedt vele additionele voordelen.

“Implementeer een op maat gemaakt schoonmaakplan”

Het implementeren van een op maat gemaakt schoonmaakplan, ontworpen voor de hoogste efficiency voor jou typische vestigingen, waarborgt een consistente manier van schoonmaken. Een plan dat getraind en ondersteund wordt op locatie over de gehele organisatie. Hiermee implementeer en waarborg je veilig en effectieve schoonmaak. Een kleine selectie aan producten kan een grote impact maken om de inspanning en kosten van schoonmaak te reduceren terwijl de kwaliteit van schoonmaak verhoogt. Met name wanneer de vestiging een plek is waar klanten worden ontvangen, zorgt dit voor de beste representatie van jouw bedrijf.

In het kort, een op maat gemaakt schoonmaakplan biedt je :

Samen met Diversey kan Staples u helpen met een op maat gemaakt schoonmaakplan gebaseerd op innovatieve schoonmaak oplossingen zoals het SmartDose doseerplatform. Wat er ook nodig is om uw organisatie de hoogste kwaliteit te laten bereiken terwijl de veiligheidsrisico’s en kosten gereduceerd worden. 

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit