Logo Staples

Bespaar geld op het naleven van de nieuwe EU privacy wetgeving (AVG)

Delen via:
  • Rexel

U zou wellicht verwachten dat de vele verplichtingen die voortkomen uit de Europese wetgeving, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), logisch zijn en al ingevoerd zijn met betrekking tot de elektronische persoonsgegevens. Maar vergeet ook niet het privacy beleid dat verband houdt met de op papier gebaseerde gegevens die u verzamelt of heeft verzameld in het verleden. Deze gegevens kunnen niet zomaar weggegooid worden in een prullenbak. Deze moeten zorgvuldig vernietigd worden.

Statistieken tonen aan dat 40% van alle overtredingen gebaseerd zullen zijn op de persoonsgegevens op papier. In mei 2018, wanneer de EU-AVG-wetgeving in werking treedt, kan uw bedrijf tot 4% van zijn wereldwijde omzet of €20 miljoen worden opgelegd voor niet-naleving van de wet. Welk beleid voert u?

Er zijn eenvoudige manieren om te voldoen aan de AVG wetgeving
Lees de nieuwste White Paper van Rexel, hoe te voldoen aan de AVG wetgeving. De volgende punten worden uitgebreid uitgelegd:

  • Drie belangrijke punten op het gebied van naleving
  • Beleid dat u zou moeten overwegen
  • Eenvoudige manier om aan de wet te voldoen

Auto-feed shredders van Rexel zijn één van de makkelijkste, snelste en meest betrouwbare shredding oplossingen in de markt. STAPEL – de vellen in de bovenkant van de shredder; SLUIT – de deksel en KLAAR – nu kunt u iets anders gaan doen!

Met een compleet assortiment shredders, net zo geschikt voor individuen als voor grote teams, zal er altijd de perfecte shredder voor u zijn. Inclusief de mogelijkheid tot 'top secret' shredding en app controls.

Bekijk hier de volledige Rexel Auto+ range.

Disclaimer
Bovenstaande tekst kan niet gezien worden als juridisch advies. Organisaties dienen juridisch advies in te winnen over het naleven van de AVG wetgeving of andere wetten en regelgevingen.

Lees de nieuwste White Paper van Rexel, hoe te voldoen aan de AVG wetgeving. De volgende punten worden uitgebreid uitgelegd: 

Nu downloaden

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit