Logo Staples

edding – iedereen praat over veiligheid. Wíj bieden oplossingen!

Delen via:
Edding

Ongeacht de omvang van uw organisatie is de veiligheid op de werkplek van wezenlijk belang. Risicomanagement betekent de bescherming van uw personeel, bedrijfseigendommen en gegevens. Het zal u wellicht verrassen dat edding op die drie gebieden uitkomst kan bieden! 

edding 8400 CD/DVD/BD Permanent Marker – Bescherming van data-backups

Data-backups zijn essentieel.Computerbestanden worden dan ook vaak gekopieerd naar Dvd’s en Blu-ray discs. Deze moeten dan wel duidelijk zijn gemarkeerd. Anders vindt u, als het er echt op aankomt, die belangrijke spreadsheet van november nooit meer terug! Hier komt de edding 8400 CD/DVD/BD marker ideaal van pas. De ideale stift om Cd’s, Dvd’s en Blu-ray discs permanent te markeren. Dankzij de zachte kogelpunt worden uw discs niet beschadigd. En de waterbestendige inkt (zonder oplosmiddelen) is na het markeren tevens vlek- en lichtbestendig. Wist u trouwens dat Verbatim, topfabrikant op het gebied van opslagmedia, ook vol lof is over deze edding stift?

edding 8280 Securitas UV Marker – Zekerheid voor alles

Hoe kan edding helpen om uw eigendommen te beschermen? Als er iets is gestolen, hoe groot is dan de kans dat het wordt herkend en weer bij u terugkomt? Dat kan alleen met een onzichtbare markering. Daarom is er de edding 8280 UV permanent marker! Deze schrijft onzichtbaar op vrijwel alle oppervlakken. Onzichtbaar voor het blote oog, maar duidelijk zichtbaar onder ultraviolet licht. Bovendien is de inkt water-, en lichtbestendig, slijtvast en sneldrogend. Dit hulpmiddel tegen diefstal is onmisbaar, overal waar een verborgen markering nodig is.

edding 8850 Timmermanspen– Markeren van moeilijk bereikbare plekken

Kunnen markers de veiligheid van personeel werkelijk verbeteren? Zeker, en dat is precies waar de edding 8850 timmermanspen heel goed in is! De lange, dunne metalen ronde punt is ideaal voor het markeren van moeilijk bereikbare plekken. Deze pen is dus bijzonder handig voor bouwvakkers, timmerlieden, elektriciens en loodgieters om boorgaten trefzeker te markeren. En zo hoeft de voorman niet boos te worden dat de veiligheid in het geding is!

edding 950 Industry Painter – The obvious way to make hazards visible

This astonishing marker uses a highly opaque paste on rough, soiled, rusty and even wet materials. And when we say wet, we mean it – in fact divers use the edding 950 to mark ships’ components underwater during inspections! Slippery floors, wet walls, rusty metal, fragile wood and other possible sources of danger can be quickly marked in a highly noticeable manner. Obviously waterproof, the edding 950 is also smudge-proof, extremely lightfast and heat-resistant up to 300 °C.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit