Logo Staples

Een veilige en gezonde werkomgeving met DURABLE

Delen via:
durable

De veiligheid en het welzijn van werknemers zijn van het grootste belang, doe daarom beroep op betrouwbare en efficiënte producten. Maak kennis met de innovatieve producten van DURABLE die uitmuntende oplossingen bieden met oog voor ieders welzijn. 

Wat zijn de belangrijkste punten voor een veilige werkomgeving?
De pijlers die van belang zijn in het bepalen van een risicoanalyse zijn beveiliging en gezondheidsmaatregelen. Denk daarbij aan het afsluiten van een gebouw, zodat enkel personeelsleden binnen kunnen op de tijden dat ze ook effectief binnen mogen. Daarnaast moeten de werknemers kunnen werken in een gezonde werkomgeving, zo voorkomt men afwezigheden wegens ziekte.

Waarom zijn DURABLE-producten geschikt voor een veilige en gezonde werkomgeving?
Omdat ze niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook zeer gebruiksvriendelijk zijn. Veiligheidsmaatregelen mogen werkprocessen niet verstoren, ze dienen enkel om het werk veiliger en meer gecontroleerd te maken. Door het gebruik van DURABLE-producten kunt u uw risicokwesties aanpakken op een ongecompliceerde manier.

Welke producten biedt DURABLE precies aan voor een veilige en gezonde werkomgeving?
Naambadges en veiligheidspashouders zijn belangrijk voor de identificatie van medewerkers en gasten, zodat u te allen tijde weet wie er zich in uw gebouw bevindt.

Naambadges worden aangeraden voor bezoekers, zodat men kan zien wie er zich in het gebouw bevindt. Ook voor personeelsleden is een naambadge aangeraden, zo zien bezoekers in een oogopslag met wie ze een gesprek aangaan. Denk daarbij aan verplegend personeel in een ziekenhuis of receptiepersoneel aan de balie van een hotel.

Veiligheidspashouders zijn dan weer enkel van belang voor personeelsleden. Door hun toegangsbadge veilig te bewaren in deze houder, hebben ze snel en gemakkelijk toegang tot de delen van het bedrijf die afgesloten zijn voor bezoekers. Eenvoudig te bevestigen aan kledij en kan worden voorzien van een afrolsysteem, zodat de toegangsbadge voor de lezer kan worden gehouden.

Alle modellen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en verkrijgbaar met verschillende bevestigingsmogelijkheden.

Geldkoffers bieden een veilige opslagplaats voor alle euromunten, biljetten en andere belangrijke documenten. De EUROBOXX van DURABLE is een metalen geldkist die vervaardigd is van robuuste materialen en voorzien is van een uitstekende afwerking, zoals een ergonomische handgreep, een cilinderslot met 2 sleutels en handige inzetstukken voor munten en biljetten (zodat deze niet door elkaar worden geschud bij transport).

Informatiekaders zijn dezer dagen niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. De vele veiligheidsmaatregelen die moeten gecommuniceerd worden aan bezoekers en personeelsleden vragen namelijk om een professionele en betrouwbare oplossing. Het verplicht desinfecteren of wassen van de handen, het verplicht dragen van een mondmasker of het aangeven van de openingsuren… Deze informatie kan allemaal netjes opgehangen worden in een zelfklevend kader van DURABLE.

Print de informatie op A4, A3, A5, A6 of posterformaat en plaats in het DURAFRAME® kader. Het kader kleeft u vervolgens op een effen en propere ondergrond naar keuze. Ook voor glazen oppervlakken is dit een geschikt kader. Daarnaast is er ook een magnetische versie (voor bevestiging op whiteboarden of metalen kasten) en een versie voor gevoelige oppervlakken (zoals hout of behangpapier). Verschillende standaard templates die betrekking hebben op de Corona-maatregelen zijn reeds beschikbaar en kunt u downloaden via https://www.dropbox.com/s/xckflhi1y4ckfrv/Inserts%20ivm%20Coronamaatregelen.zip?dl=0&file_subpath=%2FInserts.

Zichtpanelensystemen zijn oppervlakken die vaak worden aangeraakt, waardoor ze snel kunnen veranderen in kiemdragers. Het zichtpanelensysteem SHERPA® BACT-O-CLEAN biedt hiervoor een oplossing. Dankzij de antibacteriële eigenschappen in het materiaal wordt de aangroei van micro-organismen afgebroken. Een effectieve bescherming (99%) tegen E-coli, MRSA, Listeria en Salmonella en andere virussen.

Beschikbaar als wandmodule. Stijlvolle houder met 10 lichtblauwe SHERPA® zichtpanelen die aan twee zijden openen zodat documenten zoals prijslijsten, telefoonlijsten en catalogus pagina's gemakkelijk kunnen worden vervangen.

Zichtpanelensystemen zijn ook beschikbaar zonder antibacteriële eigenschappen. De tafelmodules zijn ideaal voor eigen gebruik op uw persoonlijke bureau.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit