Logo Staples

tesa® tape-oplossingen: het antwoord voor meer veiligheid

Delen via:

Vertrouwen is goed – preventie is beter. Om schade en bronnen van gevaar te vermijden, wordt veiligheid steeds belangrijker in bedrijven. Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van innovatieve tapes heeft tesa een groot assortiment hoogwaardige producten ontwikkeld die een bijdrage leveren aan de waarborging van de operationele capaciteit en het waardebehoud van goederen en gebouwen. Welke meerwaarde de tesa tape-oplossingen bieden, laten de volgende voorbeelden zien:

Verpakkingstapes van tesapack® beschermen pakketten tegen beschadigingen

De inkoop via internet neemt een hoge vlucht: het afgelopen jaar vonden alleen al in Duitsland circa drie miljard goederenzendingen plaats. Om ervoor te zorgen dat de voorwerpen onbeschadigd bij de ontvanger aankomen, hecht 68 procent van de online-handelaren grote waarde aan betrouwbare verpakkingen: dat toont de actuele studie van de Duitse vereniging voor online-handelaren Händlerbund. Van het minipakje tot en met het transport van gevaarlijke goederen in XXL-dozen: met de hoogwaardige tesapack® tapes kunnen pakketten van allerlei afmetingen en gewichten netjes en snel worden gesloten. Extra sterke bescherming biedt bijvoorbeeld de verpakkingstape tesapack® Ultra Strong. Deze is niet alleen extreem scheurvrij, maar is ook zeer stil afrolbaar. Een waardevol pluspunt voor een gezonde werkomgeving: onderzoeken hebben aangetoond dat er talrijke verpakkingstapes zijn die bij het afscheuren van de strook tape het volume produceren van een auto die 50 kilometer per uur rijdt! 

Plakken in plaats van boren: het intelligente alternatief voor meer veiligheid op de werkplek

Ongeveer elke zes seconden gebeurt er in Duitsland een ongeluk bij het doe-het-zelven. Maar ook de professionals in de facilitaire dienstverlening die elke dag met spitse voorwerpen en gereedschappen werken, zijn niet van letsel gevrijwaard. Om ervoor te zorgen dat het niet eens zover komt, heeft tesa zelfklevende bevestigingsoplossingen ontwikkeld die aan de hoogste eisen voldoen. Met behulp van de dubbelzijdige montagetape tesa Powerbond® voor een permanente bevestiging of de weer te verwijderen tesa Powerstrips®: het aanbrengen van schilderijen, spiegels of reclameborden lukt zo in een handomdraai. Er is noch speciale vakkennis noch extra gereedschap nodig om het werk te verrichten. Daardoor wordt de arbeidsveiligheid van de medewerkers verbeterd en schade aan gebouwen, die door een verkeerde bediening van gereedschappen kan ontstaan, verhinderd.

tesa Extra Power® Universal – de extra sterke textieltape die de wereld bij elkaar houdt

Soms telt elke seconde om grotere schade te verhinderen: lekkende pijpen, gebroken ruiten of een kapotte dakgoot, in deze noodgevallen is snel handelen noodzakelijk! De ultrasterke en met de hand inscheurbare textieltape tesa Extra Power® Universal verleent betrouwbare hulp bij reparaties die geen uitstel dulden.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit