Logo Staples

Tork Easy Handling

Delen via:
Tork

Tork heeft in het snel veranderende landschap van risicomanagement veel producten ontwikkeld om de risico's te beperken. Het Tork Easy Handling™-verpakkingssysteem dat is ontworpen om het leven makkelijker te maken is uitgebreid zodat er meer ruimte is voor meer producten. De Tork Easy Handling™-verpakkingen zijn ontworpen om het leven van schoonmakers en faciliteitenmanagers makkelijker te maken. Het werd gelanceerd aan de hand van een waarnemingsstudie uitgevoerd door SCA om het werkende leven van schoonmakers te onderzoeken.

Deze studie liet zien dat een aanzienlijk deel van het werk van de schoonmakers bestond uit het dragen van onhandige verpakkingen met papieren handdoeken, toiletpapier en andere voorraden over lange afstanden. Zowel de plastic CarryPack-verpakkingen van Tork en de kartonnen CarryBox van Tork zijn ontworpen om deze last te verminderen.

Producten die gebruikmaken van onze Tork Easy Handling™-verpakkingen zijn:

- Tork Xpress Soft Multi-fold Hand Towel Premium (code 100288): een grote en zachte handdoek die mild is voor de handen en zeer aangenaam aanvoelt door de hoge kwaliteit.
- Tork SmartOne Toilet Roll (code 472242) en Tork Wiping Paper Centrefeed (code 151131)

Andere producten die helpen om het risico te beperken in een snel veranderend landschap zijn onder andere onze Tork schuimzepen die beschikken over een dispenser die speciaal is aangepast voor mensen met een beperkte kracht in de handen.

Tork heeft een assortiment van nieuwe schuimzepen met een ecolabel die met name geschikt zijn voor openbare toiletten in restaurants, hotels, scholen en ziekenhuizen. Een speciaal ontworpen dispenser zorgt ervoor dat kinderen en mensen met een beperkte kracht in de handen het product eenvoudig kunnen gebruiken. Om deze reden heeft de zeep voor de gevoelige huid een goedkeuringsstempel gekregen van het Zweedse Reumafonds (SRA) en mag de zeep het Scandinavische en de Europese ecolabel gebruiken. Daarnaast zijn de schuimzepen niet zo rommelig als vloeibare zepen, zodat de sanitaire ruimten langer fris blijven.

Al onze zepen worden verpakt in wegwerpflessen zodat het risico op besmetting wordt beperkt. De wegwerpfles is zo ontworpen dat het makkelijk is om te verwisselen en om sneller te kunnen vullen. 

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit