Logo Staples

Altijd en overal gezond en productief werken

Delen via:
Bakkerelkhuizen_logo

Garantie op kwaliteit

BakkerElkhuizen is een merk met high-end oplossingen in hard- en software die bijdragen aan de gezondheid en productiviteit van de digital worker. We zien onze producten als een onmisbaar onderdeel om digital workers altijd en overal te laten excelleren.

Ons merk inspireert zowel internationale dealers als eindgebruikers. We bieden openlijk research en innovatieve ontwikkelingen aan waardoor we voorop lopen in de markt. Onze producten zijn aantoonbaar effectief, van high-end kwaliteit en by dutch design.

Ons hogere doel?

Alle digital workers ter wereld overtuigen dat mentale en fysieke gezondheid op de werkvloer een vitale bijdrage levert aan een productief en inspirerend werkleven.

Werkplekconcepten

In de moderne werkomgeving kennen we tegenwoordig meer dan 1 type werkplek. Kantoren zijn flexibeler ingericht. De vaste werkplekken verdwijnen steeds vaker en flexibele werkplekken komen er voor in de plaats. Daarnaast zijn we meer onderweg (de mobiele werkplek) of werken we thuis. Het gebruik van de laptop is met de veranderende werkomgeving steeds meer toegenomen. Zonder hulpmiddelen is een laptop echter niet geschikt om een gehele werkdag comfortabel en efficiënt mee te werken.

BakkerElkhuizen heeft daarom werplekconcepten ontwikkeld voor de traditionele, vaste, werkplek. Maar ook voor de flexibele-, mobiele- en thuiswerkplek. Met de juiste hulpmiddelen kunnen medewerkers overal ergonomisch verantwoord hun beeldschermwerkzaamheden verrichten. Zo zijn eenvoudig instelbare accessoires als monitorarmen en documenthouders onmisbaar voor een flexibele werkplek en kan een medewerker die veel onderweg is niet zonder een lichtgewicht laptophouder en compact toetsenbord.

Bestel nu

 

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit