Logo Staples

Fellowes - Eindig het jaar in een goede conditie

Delen via:
Fellowes - work better

Na de zomervakantie gaan veel mensen weer aan het werk. Dit is het perfecte moment om te profiteren van de nieuwe energie en ervoor te zorgen dat uw medewerkers in topconditie zijn om op het hoogste niveau het jaar af te sluiten.

teken, business, illustratie, symbool, waarschuwing, geen persoon, nummer, gevaar, tijd, geïsoleerd, gegevens, afbeelding, tekst, advies, design, label, markering, bureaublad, design, vector

Een comfortabele werkplek en de juiste houding zorgen er niet alleen voor dat uw medewerkers zich beter voelen, maar het helpt hen ook beter te werken en langer gezond te blijven. Met nieuwe targets en nieuw te behalen bedrijfsdoelstellingen was er geen beter moment ervoor te gaan zorgen dat uw medewerkers comfortabel zitten, productief werken en op hun allerbest presteren.

Fellowes is de naam achter veel van de huidige toonaangevende ergonomische marktoplossingen voor mensen die met computers, laptops en tablets werken. Er zijn specialistische producten voor alle werkomgevingen: voor kantoor, voor thuis en onderweg.

86% of people admit to being creatures of habit
Ergonomic solutions for home workers
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit