Logo Staples

Bedank diegenen die uw bedrijf tot een succes maken, met een Oxford Notebook

Delen via:
Oxford

Het maakt niet uit of het een kerstcadeau is voor klanten of medewerkers, u wilt dat het herinnerd wordt en u de juiste indruk achterlaat. Klanten en medewerkers vormen een groot onderdeel van uw zakelijke succes en dus is het logisch dat u wilt dat zij zich speciaal voelen. Een cadeau is een geweldige manier om uw waardering te laten blijken. Zoek dus niet verder en geef een OXFORD-notitieboek.

OXFORD beschikt over een uitgebreide reeks van hoogwaardige agenda's en notitieboeken met hun eigen unieke papierstandaard OPTIK PAPER® die er voor zorgt dat het niet doordrukt en het papier zijdezacht, ondoorzichtig en perfect wit is. De producten van OXFORD worden ontwikkeld en geproduceerd met behulp van hoogwaardige grondstoffen volgens zeer veeleisende kwaliteitsprocedures.

OXFORD SIGNATURE Notitieboeken

Deze elegante en duurzame notitieboeken van OXFORD SIGNATURE worden afzonderlijk verpakt en zijn verkrijgbaar in een grote hoeveelheid kleuren en afmetingen. De notitieboeken liggen volledig vlak wanneer ze geopend zijn, hebben ingenaaide pagina's, een opbergvak binnenin, een pennenlus, een bijpassende leeslint en een elastiek sluiting om ze het verlies van losse ducumenten tegen te gaan.

OXFORD BEAUTY Notitieboeken

Wanneer u van mening bent dat moderne kleuren en een perfecte afwerking hand in hand gaat met organisatie en effectiviteit, dan is de OXFORD BEAUTY-reeks voor u ontworpen. OXFORD BEAUTY is een reeks notitieboeken met onweerstaanbare ontwerpen, trendy kleuren en slimme functies om in elke situatie georganiseerd te blijven en verschillende projecten tegelijkertijd te kunnen beheren.

Wanneer u een OXFORD-notitieboek aan uw medewerkers geeft, is dat een ideale manier om hen te helpen georganiseerd te blijven gedurende de drukke periode voor de kerst of het nieuwe jaar productief te beginnen. En vergeet niet dat een OXFORD-notitieboek stevig en duurzaam is. Ze worden dagelijks gebruikt om zaken te organiseren en om notities te maken. Op deze manier heeft uw klant of medewerker veel momenten om zich te herinneren van wie ze dit cadeau ontvangen hebben.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit