Logo Staples

Command™ - Word creatief deze kerst

Delen via:
Command

Breng uw kantoor, bureau of werkomgeving tot leven deze kerst met de handige Command™ Transparante haken en strips. 

Perferct om lampjes en decoraties op te hangen, en ideaal voor gebruik op geschilderde muren, plafonds en kantoormeubilair. Waarom creëert u geen kerststuk in de ontvangsthal met behulp van Command™ Transparante haakjes of clips? Of gebruik Command™ Posterstrips om een kerst fotocollage te maken van uw team of familie. Command™ Strips blijven het hele seizoen plakken. 

In het nieuwe jaar kunnen de Command™ Strips makkelijk verwijdert worden zonder sporen of beschadigingen. Zo kunt u fris 2017 in.

Command™ - bevestigen zonder boren - verwijderen zonder sporen

Vergeet schroeven, spijkers en lijmen. Command™ haken en strips komen in een uitgebreid gamma van formaten, designs en types om u te helpen uw kantooromgeving snel en eenvoudig te decoreren.  

Door de revolutionaire Command™ lijm kunnen deze gebruikt worden op een verschijdenheid aan ondergronden, zoals geverfde muren, hout, tegels en meer. En nadien zijn deze gemakkelijk te verwijderen zonder gaten, lijmresten of beschadigingen achter te laten. Command™ strips zijn zo tijdelijk of permanent als jij maar wilt. Hierdoor kunt u uw kantoor zo vaak updaten als jij maar wilt met versieringen, campagnes of klantmaterialen. 

Decoreer uw kantooromgeving met de slimme Command™ Producten

Foto's ophangen

Algemeen gebruik

Organiseren

Snoer bundeler

Keuken

Decoratie

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit