Logo Staples

Klanten in kerstsfeer

Delen via:
  • HP papers

Nog even en het is alweer Kerstmis. Laat je klanten en collega's weten dat je hen waardeert, bijvoorbeeld met een mooie, gepersonaliseerde kerstkaart. 

Versterk de band met je klanten en verstevig je netwerk van collega's. En je weet nu al dat dat beetje extra werk altijd flink wat oplevert. De vraag is: Hoe ga je dat aanpakken? Vaak vergeten we dat een klein gebaar een groot effect kan hebben. Maar dan moet het wel op de juiste manier gebeuren.

De feestdagen zijn een mooie gelegenheid om een verwaterde vriendschap nieuw leven in te blazen, om je bij een belangrijk iemand weer in de kijker te zetten of om iemand gewoon te bedanken. En hoe kan dat nu beter dan met een mooie gedrukte kerstkaart? Waarom?

De vier voordelen van kerstkaarten

  1. Kaarten zijn eenvoudig en niet duur.
  2. Ze kunnen worden gepersonaliseerd.
  3. Ze kunnen inspireren en er zijn talloze creatieve mogelijkheden.
  4. Kaarten zijn tastbaar. Iets wat je vast kunt houden.

Dat laatste is vooral belangrijk in een wereld die steeds virtueler wordt. Stel je je dat moment voor dat de ontvanger je kaart krijgt. Dat is een heel zintuiglijk moment:

De ontvanger pakt de envelop op, bestudeert hem, en snijdt of scheurt hem daarna open. Hij of zij haalt de kaart uit de envelop en opent de kaart. Daarna kijkt de ontvanger goed naar de tekst en afbeeldingen op de kaart, terwijl het omgevingslicht met het papieren oppervlak en de inkt speelt.

Deze tast- en optische perceptie gaat direct naar de hersenen, en creëert daar subtiele, maar krachtige emoties.

HP Colour Laser Paper
Een kerstkaart is een document waarbij de kwaliteit van het papier net zo belangrijk is als de inhoud. Daarom begint de juiste kaart bij het juiste papier.

Wij raden je aan om hiervoor HP Colour Laser 200 gsm en hoger te gebruiken. Dit papier heeft de juiste dikte en stijfheid, en is bijzonder glad met een superieure witte kleur. HP Colour Laser geeft uitmuntende resultaten met vrijwel alle printermodellen en zorgt ervoor dat je kerstkaart professioneel aanvoelt, met laserscherpe afbeeldingen en levendige kleuren met een hoog contrast.

Met HP Colour Laser Papier zien presentaties, directe mailings, visitekaartjes en andere documenten met een hoge impact er altijd voortreffelijk uit. Bekijk de papiersoorten van HP Colour Laser nu.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit