Logo Staples

LEITZ FIJNE KERSTDAGEN: Mooie cadeaus voor iedereen!

Delen via:
Leitz

Wist je dat een kerstcadeau geven heel anders is in Azië dan in Europa? Bijvoorbeeld in China, waar mensen elkaar geen klok geven, omdat het het tijdelijk bestaan vertegenwoordigd. In plaats daarvan geven ze elkaar perziken, het traditionele teken van een lang leven en de eeuwige jeugd. Maar waar je ook woont, Leitz heeft een aantal mooie cadeaus voor onder de kerstboom. Hiermee ga je zeker je collega's, familie en vrienden verblijden!

Tip 1: Leitz Style Notitieboeken

Deze notitieboeken hebben een mooi design, met een subtiel geborstelde look. Kies uit één van de tijdloze kleuren: poolwit, granaatrood, zeegroen, titaniumblauw of satijnzwart. Kenmerken van de Leitz Style notitieboeken zijn de plakbriefjes en een insteekhoes op de achterpagina voor goede organisatie van je notities, een pennenhouder, bladwijzers en een elastieke band voor een goede sluiting.

Tip 2: Leitz Complete Speakers

Luister altijd en overal naar je favoriete muziek met de stijlvolle Leitz Complete draagbare minispeaker. Gemakkelijk te koppelen via Bluetooth of met een 3.5mm jack aansluiting. Deze speaker is tevens te gebruiken om hands-free te bellen door de ingebouwde microfoon. Verkrijgbaar in 4 flitsende WOW kleuren

Tip 3: Leitz Complete Opladers

Houd je smartphones en tablets altijd opgeladen! Leitz biedt een uitgebreid assortiment aan opladers, zodat je altijd verbonden blijft, waar je ook bent of werkt. Kies voor de universele Leitz Complete USB oplader als beste optie voor je kerstgeschenkenlijstje. Met stroomvoorziening voor twee apparaten tegelijk dankzij de dubbele USB poort met 5000 mAh capaciteit.

Tip 4: Leitz Complete Smart Traveller

Leitz Complete Smart Traveller tassen, nog een tip als kerstcadeau, zijn ontworpen met de hoge verwachtingen van de moderne reiziger in het achterhoofd. De tassen zijn van hoge kwaliteit, licht in gewicht en ruim van binnen en er is gefocust op de ideale organisatie van je spullen. Ze zijn makkelijk te combineren met andere tassen of trolleys uit dezelfde serie en voldoen allemaal aan de eisen voor handbagage op luchthavens.

Tip 5: Leitz Click & Store opbergdozen

Wat voor een cadeau je ook geeft, zorg dat het mooi verpakt is! De ideale manier om dit te doen is met een Leitz Click & Store opbergdoos. Door de aantrekkelijke kleuren zal het goed opvallen onder de kerstboom! Daarna zijn ze nog gemakkelijk te gebruiken voor allerlei opbergdoeleinden. Ze staan overal goed, thuis en op kantoor!

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit