Logo Staples

Parker is een partner voor het leven, voor mensen die iets willen bereiken en die hun eigen verhaal willen schrijven.

Delen via:
Parker

PARKER heeft een lange geschiedenis van uitzonderlijke knowhow die de weg heeft gebaand voor de creatie van enkele van de meest gedenkwaardige en innovatieve producten uit de industrie in de afgelopen 125 jaar. 

De schoonheid van PARKER's zorgvuldig geselecteerde materialen en edelmetalen – sterlingzilver of 18-karaat goud op de meeste premium modellen – wordt vergroot door handmatige polijsting en andere decoratieve behandelingen op de meeste pennen. Edelstenen en nieuwe deklagen met tastbare effecten dragen bij tot de hoogwaardige uitstraling van de prestigieuze collecties pennen van PARKER. PARKER is een partner voor het leven, voor mensen die iets willen bereiken en die hun eigen verhaal willen schrijven.

Ontdek de handige, plezierige en expressieve schrijfervaring met Urban

Urban’s dynamisch gebogen design geeft een gedurfde moderne uitstraling die opvalt. Met een punt in roestvrij staal die ontworpen is voor zowel links- als rechtshandige schrijvers en Rollerball FreeInk Technology voor een moeiteloze, vlotte en betrouwbare schrijfervaring, zal uw inspiratie nooit opdrogen met een Urban. 

De ergonomisch ontworpen vorm van elke Parker Urban zet de moderne en dynamische stijl in de verf. De koperen behuizing en dop met laklaag, die zijn voorzien van een asymmetrisch gegraveerd patroon dat is afgewerkt met chroom maken van deze pen van Parker een handig en gesofisticeerd geschenk.

Geniet van de zuivere en prachtige schrijfstijl met de Parker IM balpen

De Parker IM kunt u overal mee naartoe nemen want hij is tegelijk modern, elegant en professioneel.

De innovatieve Rollerball FreeInk Technology garandeert een uiterst soepele en intense schrijfervaring terwijl het grafisch ontwerp voor een stijlvolle uitstraling zorgt.

Het moderne ontwerp van deze balpen maakt er een onmisbare toevoeging met klasse van voor uw kantoor. De tapse vorm, de diep zwarte uitstraling met laklaag en de afwerking met goud maken van de pen van Parker een indrukwekkend en attent geschenk.

Deze keer gaat u bruisend van de creativiteit terug naar het werk en zal u ten volle kunnen genieten van een zuivere en prachtige schrijfervaring dankzij Parker.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit