Logo Staples

Exacompta - Opbergmiddelen voor de mobiele werker!

Delen via:
Exacompta

Een nieuwe generatie werknemers staat op binnen de Europese organisaties. Voor deze personen zal thuiswerk, werken op hotel, tijdens verplaatsingen of bij hun klanten dagelijkse routine worden. Naar schatting 25% van de werknemers zal in 2016 telewerk verrichten. Het gamma Exactive® werd voor deze mobiele kaderleden ontworpen die op zoek zijn naar praktische tools die ze makkelijk kunnen meenemen. 

Business, volwassene, gras, natuur, mens, mensen, een competitie, office, levensstijl, portret, beweging, laptop, concentratie, ontspanning, recreatie, ontspanning, technologie, buiten, park

De producten van Exactive® zijn polyvalent en functioneel. Werknemers kunnen hun documenten ordenen, presenteren en organiseren en notities nemen. De artikels van Exactive® zijn vervaardigd uit licht, sterk en recycleerbaar materiaal. Kortom, ze zijn duurzaam en perfect voor verplaatsingen. Met hun sober en elegant design vallen ze zowel bij mannen als vrouwen in de smaak en kunnen ze in eender welke werkomgeving geïntegreerd worden. Exafolio en Exawallet zijn de nieuwe generatie van presentatiefolders. Met een cover in polypropyleen zijn ze een goede vervanger voor hun voorgangers in imitatieleder. In de vele zakken kunnen documenten, een gsm, tablet of schrijfblokken opgeborgen worden zodat al het nodige binnen handbereik is.

Exatravel en Exacase zijn intelligente, multifunctionele aktetassen. Exatravel beschikt over een compartiment voor de laptop, 6 opbergvakken en talrijke binnenzakken voor accessoires, balpennen … Exacase is een tas met sorteervakken. Ideaal dus om documenten te ordenen in verschillende secties en ze gemakkelijk mee te nemen. 

kantoor, bedrijf, bijeenkomst, papier, grafiek, grafiek, werk, vrouw, technologie, computer, document, laptop, werkplek, samenstelling, teamwerk, Bureau, hand, studie, papierwerk, diagram

Dankzij de verwijderbare zakken en de verplaatsbare, alfabetische inlegbladen is Exacard de meest praktische oplossing voor het opbergen van visitekaartjes. Het kleine model kan net zoals een portefeuille gedragen worden! Exashow en Exaview zijn opbergmiddelen die documenten ordenen en beschermen. De gebruikers van Exashow kunnen presentaties geven zonder laptop en tegelijk ook notities nemen. Exaview is een handige dossiermap met een stevige kaft en inlegbladen om documenten eenvoudig te organiseren. 

Exactive® toont zich voortaan als het onmisbare gamma dat eenvoudige oplossingen brengt en bijdraagt tot het werkplezier.

Delen via:
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit