Logo Staples

Het belang van de juiste communicatieapparatuur

Blijf verbonden

Delen via:
  • JPL

COVID-19 verandert de manier waarop we werken en studenten les krijgen, voor altijd. Bent u klaar voor Plan C van Staples Solutions? Dit plan maakt gebruik van drie belangrijke pijlers die volgens internationale richtlijnen zijn ontwikkeld om voor uw team en klanten een veilige, schone en verbonden werkomgeving te ontwikkelen.

Als het gaat om communicatie met bijvoorbeeld collega’s of thuisonderwijs, dan is dit de ideale periode om gebruik te maken van de beschikbare technologie. Hoewel velen de waarde van telefonische vergaderingen ten opzichte van persoonlijke samenwerking ter discussie stellen, volgen in deze “andere, nieuwe wereld” steeds meer organisaties de strategie 'eerst op afstand'. We moeten de ervaringen van de locatieonafhankelijke generatie overnemen en toepassen op de nieuwe digitale werkomgeving. Officiële teamvergaderingen moeten bestaan naast informele samenkomsten waarin werknemers elkaar kunnen bijpraten. Willen we dat mogelijk maken, dan heeft de PERSONALSPACE de juiste communicatieapparatuur nodig, waaronder een headset en een webcam.

Het is belangrijk voor uw werknemers en onderneming dat in deze Coronacrisis zowel de interne als de externe communicatie vlot verlopen. Vergaderingen vinden nu online plaats en niet meer op kantoor dus wilt u zeker zijn dat u duidelijk en verstaanbaar bent wanneer u het woord neemt. U voorkomt hiermee dan ook miscommunicatie en bespaart daarbij ook tijd omdat u niet alles opnieuw moet herhalen tot iedereen u goed gehoord heeft. Tevens wilt u natuurlijk ook professioneel overkomen bij uw klanten en andere zakelijke relaties door een mooi en scherp beeld te delen tijdens een bespreking en goed hoorbaar te zijn.

De JPL Headsets en Webcam zijn hiervoor een uitstekende keuze. Dankzij het Plug & Play-systeem is er geen download of installatie meer nodig om deze producten te gebruiken. U hoeft enkel de USB-kabel te verbinden met uw computer en u bent klaar voor gebruik! Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en perfect voor gebruik op elke (thuis)werkplek!

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit