Logo Staples

HP - Blijf productief met moeiteloos mobiel printen van HP

Delen via:
Hp

Druk op kantoor of onderweg af via uw smartphone, tablet of notebook. Druk af door een aanraking van uw NFC-compatibele smartphone of tablet.4 Druk draadloos af vanaf uw mobiele apparaten – zonder router of toegang tot een lokaal netwerk.2 Druk onderweg gemakkelijk af vanaf uw smartphone en tablet notebook met HP ePrint.3 Deel productieve afdruktools op kantoor via 10/100 Ethernet-connectiviteit.

mens, volwassen, bedrijf, mensen, binnenshuis, office, één kamer, telefoon, technologie, portret, op zoek, slijtage, vrouw, financiën, verbinding, geneeskunde, venster, handel, persoon

Onderwijs 
We waren direct enthousiast over het idee van mobiel printen, omdat we een enorme stijging hebben gezien van het aantal apparaten dat studenten meenemen naar de campus.
Mark Meszar, senior applicatieanalist

TIPS VOOR MOBIEL PRINTEN:
Zorg dat uw mobiele portal draait op een robuuste server. Verder is het in grote organisaties een goed idee om het nieuwe mobiele printproces geleidelijk uit te rollen, in plaats van direct in de hele organisatie.

Productie 
Mobiel printen was één van de functies waar we naar zochten toen we onze printers wilden upgraden. Het maakt ze veel handiger in het gebruik, want sommige werknemers hebben die mobiliteit nodig.
Sergio Avila, IT-specialist

TIPS VOOR MOBIEL PRINTEN:
Vanuit het standpunt van de eindgebruiker is het een goed idee om alle stappen die van het bestaande printproces afwijken met visuele hulpmiddelen te laten zien. Alles dat u kunt doen om de leercurve minder steil te maken, draagt bij aan een soepele overstap.

scherm, computer, telefoon, pil, business, display, smart, technologie, draadloos, touch, apparaat, laptop, internet, portable office, hand, communicatie, geld, financiën, apparatuur

Gezondheidszorg 
Iedereen wil in beweging blijven. Niemand wil gaan zitten om een stekker aan te sluiten. Mobiel printen is dus veel handiger
Jim McNeil, Network Engineer

TIPS VOOR MOBIEL PRINTEN:
De applicaties en toonaangevende printers en tablets van vandaag maken het instellen van mobiel printen heel makkelijk. Als de printer en het mobiele apparaat op hetzelfde netwerk zitten (of daarmee verbonden kunnen worden door een WiFi-aansluiting) dan zou mobiel printen eenvoudig en probleemloos ingeschakeld moeten kunnen worden.

sjabloon, banner, ontwerp, bureaublad, vector, grafisch, abstract, nummer, illustratie, stijl, kleur, decoratie, bill, symbool, element, tekst, volgorde, label, afbeeldingsframe, kunst

2 Om af te drukken moet het mobiele apparaat rechtstreeks verbonden zijn met het draadloze netwerk van de printer. Afhankelijk van het mobiele apparaat kan een app of driver nodig zijn. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point in de printer.

3 Kijk in de officiële appstore van uw apparaat voor beschikbare downloads. Een internetverbinding naar een printer die HP ePrint ondersteunt is vereist. Registratie van een ePrint account voor de printer is vereist. Mogelijk is een app of software nodig. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Afdruktijden en verbindingssnelheden kunnen variëren. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Raadpleeg uw serviceprovider voor informatie over dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op hpconnected.com.

4 Het mobiele apparaat dient afdrukken via Near Field Communication te ondersteunen

Delen via:
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit