Logo Staples

HP Everyday Papers: mobiel printen heeft de toekomst

Delen via:
Hp

In de huidige snelle digitale wereld wordt het voor iedereen steeds belangrijker om vanaf mobiele apparaten te kunnen printen. Of we nu in een vergadering zitten of onderweg documenten bewerken, zonder eenvoudige printmethodes voor mobiele apparaten kan dit frustrerend zijn.

touch screen telefoon, technologie, internet, draadloos, computer, pil, laptop, elektronica, display, business, draagbaar, mensen, verbinding, vrouw, informatie, machines, hand, volwassene

Wanneer werknemers op reis zijn, moeten ze vaak iets uitprinten, bijvoorbeeld een instapkaart, een presentatie of een document dat ondertekend moet worden. Dan is het heel handig om te beschikken over een simpele app die met elke printer die verbinding kan maken.

Werknemers die op één locatie werken, hebben een permanente verbinding met de printer op kantoor. Steeds meer zakenmensen zijn echter veel onderweg en zij moeten ook kunnen printen wanneer ze niet achter hun bureau zitten. Happy2Print heeft het voordeel dat hij compatibel is met elke printer die voorzien is van wifi of Bluetooth. Vergeet al die apps voor verschillende printers. Met Happy2Print heeft u er maar één nodig. 

Nog een groot voordeel van de Happy2Print-app is het gebruiksgemak. Smartphones kunnen al jaren omgaan met e-mails, documenten en afbeeldingen, maar deze konden niet zo eenvoudig worden afgedrukt. Met Happy2Print kunt u de laptop thuis laten en verder werken op een smart-apparaat dat bijna niets weegt.

technologie, internet, telefoon, veiligheid, computer, aanraking, data, elektronica, geen persoon, bedrijf, draadloos, scherm, apparatuur, service, verbinding, machines, wachtwoord, World Wide Web, apparaat, weergave

International Paper en HP Everyday Papers, de ontwikkelaars van Happy2Print, hopen met deze applicatie voor mobiel printen in te spelen op de werk- en levensstijl van de werknemer van nu.

Happy2Print is gratis verkrijgbaar op Google Play en iTunes. De app is compatibel met alle printermerken zodat de consument heel gemakkelijk een afdruk kan maken van een document of bestand: rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet.

"De toekomst zit vol mogelijkheden – er is plaats voor papier èn digitale oplossingen; mobiel printen is een van de gebieden waar ze samenkomen en elkaar aanvullen."

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit