Logo Staples

Kensington - Dankzij de oplossingen van Kensington betekent MOBILITEIT beslist meer productiviteit.

Delen via:
kensington

De moderne manier van werken is uniek en bij elke nieuwe technologische ontwikkeling kunnen de behoeften plots veranderen. Tegenwoordig kunnen mensen zeer productief zijn, omdat ze zowel op kantoor, als tijdens het woon-werkverkeer, een zakenreis of vanuit huis kunnen werken. Dit dankzij de komst van smartphones, tablets en ultradunne laptops.

technologie, apparatuur, business, geïsoleerd, computer, geen persoon, elektronica, modern, apparaat, verbinding, eigentijds, telefoon, Bureau, gegevens, kunststof, display, machines, monitor, Bureau, internet

Al deze mobiliteit en veelzijdigheid heeft echter een prijs. Zo hebben slanke laptops en 2-in-1 laptop en tablets vaak maar één USB-poort en de meeste tablets hebben er helemaal geen. Kensington biedt een uitgebreid assortiment universele USB-dockingstations, USB-hubs, ethernetadapters en videoadapters voor een hele reeks eenvoudige oplossingen, zodat iedereen, ongeacht zijn werk, maximaal kan presteren.

Toch heb je niets aan al deze apparaten als de batterijen leeg zijn. Dus heeft Kensington ook een complete serie opladers voor thuis en onderweg ontwikkeld, zodat uw smartphone, tablet of laptop altijd klaar is voor gebruik. En om diefstal te voorkomen is het een toonaangevende Kensington Lock nog altijd de beste manier om niet alleen het fysieke apparaat zelf, maar ook de gevoelige informatie die erop staat te beschermen. In veel gevallen is diefstal van gegevens immers veel duurder dan vervanging van het apparaat zelf.

bedrijf, kantoor, man, volwassen, mensen, binnenshuis, werknemer, kamer, één, Bureau, stropdas, portret, executive, Bagage, corporate, op zoek, acteur, vertrouwen, aktetas, pak

Het meenemen van al deze apparaten met bijbehorende accessoires zou geen zware belasting moeten zijn. De tassen van Kensington zijn geschikt voor allerlei apparaten met bijbehorende accessoires. Nog belangrijker, het ontwerp biedt optimaal draagcomfort. Zo verminderen de tassen uit het Contour™-assortiment de belasting voor schouder en rug met maar liefst 35%. Ervaar ook het voortreffelijke draagcomfort, of u nu gewoon naar uw werk gaat of met het vliegtuig op zakenreis.

Voortaan kunt u overal efficiënt werken: op kantoor, maar ook thuis of onderweg!

Delen via:
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit