Logo Staples

LEITZ: “WORK IS WHERE YOU ARE.”

Delen via:
Leitz

“Work is where you are” is het onderwerp van de nieuwste white paper van Leitz, waarin wordt onderzocht wat de veranderende rol van het kantoor is, de uitdagingen en kansen van de 'Altijd en overal werker' en in het bijzonder hoe het thuiswerken comfortabeler en productiever gemaakt kan worden. 

‘Naar het werk gaan’, impliceerde in het verleden vaak een bestemming, in plaats van een activiteit. Een mogelijke definitie van het kantoor van de toekomst is 'overal met een internetverbinding' - dus verbinding wordt belangrijker dan plaats.

De groei van het aantal freelancers, de jonge mensen in het bedrijfsleven, toename in het aantal draagbare, geavanceerde communicatie middelen, heeft geresulteerd in het feit dat het 'overal en altijd' werken, het nieuwe normaal is geworden.

De Leitz white paper bevestigt ook dat het standaard kantoor gewoon zal blijven bestaan.  Meer dan 50% van de werknemers doet zo'n 80% van zijn werk op kantoor en bijna een kwart doet al zijn werk hier. Maar omdat “Work is where you are” zullen de kantoren anders ingericht worden, zowel in ruimte als in voorzieningen. Vooruitstrevende bedrijven richten hun kantoren in als multi-functionele plekken en personaliseren hun werkplekken volgens de merkrichtlijnen en waarden. Doordat er een grotere keuze is waar men kan werken, moeten kantoren aantrekkelijke omgevingen worden - plaatsen waar mensen graag komen - en niet moeten komen. Ontdek de Leitz WOW range, creëer een aantrekkelijke kantooromgeving, of Leitz Corporate Identity range, producten die passen bij de huisstijl van uw bedrijf.

Thuiswerken wordt steeds populairder. Het hebben van de juiste middelen is essentieel. Bijvoorbeeld, bijna 3/5 van de mensen beschouwt het hebben van bureauverlichting met persoonlijke instellingen als belangrijk. Belangrijker nog dan ergonomische muis en toetsenbord. Ontdek de Leitz Style Smart LED bureaulamp die reageert op uw werkomstandigheden in real time en regelt automatisch het lichtniveau dat past bij uw persoonlijke voorkeuren. Past ook perfect bij de Leitz Style range. 

Meer dan 70% van de thuiswerkers wil graag dat de kantoorartikelen op het bureau, met de kleur van de inrichting overeenkomen. Een efficiënt thuiskantoor zou ook uitgerust moeten zijn met ruimtebesparende oplossingen, zoals de bureauladers met meerdere USB poorten, draagbare opladers of verschillende kabels. Bekijk de uitgebreide, kleurrijke WOW range, als ook de Leitz Complete range, stijlvol ontworpen accessoires voor mobiele apparaten. 

Delen via:
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit