Logo Staples

Maak van uw thuiskantoor een design werkomgeving en zorg voor meer productiviteit!

Delen via:
  • Leitz

Design speelt een groeiende rol bij alle aspecten van ons leven en de middelen en accessoires die we gebruiken bij ons werk vormen hierop geen uitzondering. Moderne bedrijven hebben dan ook een goede reden om kantoren kleurrijker en inspirerender te maken. Goed design maakt producten die productiviteit verbeteren, betrouwbaarheid verhogen en die grote waarde en tevredenheid leveren aan de gebruiker.

Er is ook bewijs uit de eerste hand dat hoe meer mensen betrokken zijn bij de inrichting van hun werkplek, des te productiever ze zijn. Een onderzoek van de Exeter Universiteit, geleid door Dr. Craig Knight, bevestigt dat werknemers in zelf ingerichte werkruimtes 32% productiever zijn, zich gelukkiger voelen en meer gemotiveerd zijn.

Maak het aantrekkelijker om thuis te werken!
Mensen werken niet alleen meer op een standaard kantoor. De Leitz White Paper “Work Smart. Work Mobile” laat zien dat men tegenwoordig steeds vaker buiten het standaard kantoor werkt, tot 78% van het werk buiten kantoor wordt thuis gedaan. Meer dan 70% van deze mensen zou willen dat de kleur van hun bureau accessoires en kantoormachines overeenkomt met de kleuren van hun interieur. Dus waarom zouden deze producten saai en lelijk moeten zijn? Het hebben van de juiste, kleurrijke design kantoorartikelen wordt essentieel.

De nieuwe Leitz iLam Home Office lamineermachines in A4 formaat (of zelfs in A3 formaat) zijn hier een goed voorbeeld van. Zij vrolijken elke werkplek op, thuis of op kantoor. Ze zijn beschikbaar in vier sprankelende WOW kleuren – dus u zult altijd een goede match vinden met de kleur van uw interieur. Met deze kantoormachines kunt u rekenen op probleemloos lamineren met geweldige resultaten. De lamineermachines warmen op in slechts drie minuten en lamineren lamineerhoezen tot 125 micron dikte. Ontdek hoe u kunt genieten van thuis lamineren!

Geen storingen met UDT!
De Leitz iLAM Home Office lamineermachine en Leitz iLAM lamineerhoezen met Unique Direction Technology (UDT) zijn een perfecte combinatie! Wat u ook wilt lamineren ­– diverse grafieken, tekstdocumenten of foto’s – deze lamineerhoezen voorkomen twee grote problemen bij het lamineren: incorrecte invoer van de lamineerhoes in de lamineermachine en onjuist ingestelde temperatuur. Gepatenteerde pijlen op de lamineerhoezen geven de juiste invoerrichting aan en zorgen elke keer voor geweldige resultaten. En maakt u zich geen zorgen; de pijlen verdwijnen als de lamineerhoes door de lamineermachine is gehaald.

LEITZ iLAM: PERFECT LAMINEREN. MAAKT NIET UIT HOE JE HET DOET.  

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit