Logo Staples

Verbeter uw thuiswerkplek zodat u ook thuis comfortabel en veilig kunt werken

Delen via:
  • GetReady_ForHomeWorking_NL
  • Fellowes brands

Werken vanuit huis zou meer moeten betekenen dan een tafel, stoel en computer. Om snel, veilig en comfortabel te kunnen werken, heeft u dezelfde apparatuur nodig die je op de kantoorwerkplek verwacht. Voor een efficiënt, veilig en gezond thuiskantoor zijn dit de drie soorten producten en accessoires die u nodig heeft, verkrijgbaar bij Staples Solutions:

1. Ergonomische accessoires.

Ontdek een gezondere manier van werken en voorkom klachten met Fellowes.

De Office Suites™ Microban® verstelbare voetensteun voorkomt rug- en beenklachten door u te helpen om in een goede houding te zitten. De I-Spire Series™ lendesteun biedt comfort aan de rug, terwijl het eigentijdse en stijlvolle ontwerp hem ideaal maakt voor een thuiskantooromgeving.

De Health-V™ polssteun verlicht de druk op de zenuw van de pols om het carpaal tunnelsyndroom te helpen voorkomen wanneer u uw muis gebruikt en deze is voorzien van Microban. Of gebruik de standaard Microban® muismat zwart. De unieke Microban® bescherming biedt bescherming tegen schadelijke bacteriën en bestendigt de levensduur.

Met het Professional Series Laptop werkstation kunt u uw laptop op een comfortabele hoogte plaatsen om nek- en rugklachten te helpen voorkomen. Deze mag daarom niet ontbreken in het thuiskantoor. Om ook een monitor op hoogte brengen, gebruikt u de I-Spire Series™ monitorstandaard.

Bestel nu

2. Papierversnipperaars

Als u klaar bent met vertrouwelijke gegevens op papier, moeten deze volgens de AVG-vereisten vernietigd worden, ook thuis. Perfect voor in huis, is de Powershred® 21Cs Cross-Cut papierversnipperaar. Deze versnippert 12 vel en is voorzien van de gepatenteerde SafeSense®-technologie die het versnipperen stopt als handen de papierinvoer aanraken. Wel zo veilig met kinderen in de buurt. Voor matig gebruik en een kostenbesparende oplossing, kiest u voor de Powershred® M-8C cross-cut papiervernietiger, deze vernietigt tot 8 vel tegelijkertijd.

Papier versnipperen in stijl doet u met de Powershred® LX201. Extra veilig, versnippert deze een A4-vel in meer dan 2000 snippers. Deze is 100% storingsvrij en is uitgerust met innovatieve Intellibar™ technologie.

Bestel nu

3. Opbergoplossingen

Houd huis en werkplek georganiseerd met BANKERS BOX® slimme en stijlvolle opbergproducten, voor een opgeruimde werkplek. Bent u aan het werk voor verschillende projecten, gebruik dan de  BANKERS BOX® Handifile om documenten te organiseren. En met de BANKERS BOX® System opbergdoos blijft uw huis opgeruimd aan het einde van de werkdag.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit