Logo Staples

5 tips voor zakelijk succes

Delen via:
staples

Aan de vooravond van het nieuwe jaar is elk bedrijf op zoek naar een succesvollere, productievere manier van werken, maar waar moet u beginnen? Dit is het moment voor een frisse start en om een innovatieve kantoorbenadering te introduceren en uw werk te organiseren, dus lees verder om erachter te komen hoe u uw bedrijf een boost kunt geven.

Business, symbool, onderwijs, oplossing, teken, hand, inspiratie, succes, conceptuele, uitvinding, creativiteit, communicatie, prestatie, teamwerk, succes, schoolbord, mensen, optie, beelden, toekomst

1. Zorg voor alle benodigdheden 
Zorg ervoor dat uw medewerkers de juiste hulpmiddelen hebben om hun werk te kunnen doen. Zo houdt u ze gemotiveerd en verkleint u de kans dat ze ergens anders een baan gaan zoeken. Noodzakelijke kantoorartikelen zorgen ervoor dat een bedrijf soepel blijft draaien. Gezien de snel dalende prijzen van laptops, tablets en bedrijfssoftware, en de mogelijkheid om op elke plek met een internetverbinding te werken dankzij cloudhosting is er geen enkele reden meer om uw bedrijf af te laten remmen door verouderde technologie. Toch gaf 66% van de ondervraagden aan dat ongeschikte of slecht functionerende apparatuur hen beperkt op het werk en de productiviteit schaadt.

2. Verbeter cyberbeveiliging
Het moderne bedrijfsleven werkt steeds minder met papier en is daardoor zeer afhankelijk van technologie. Als u dit nog niet gedaan heeft, maak in het nieuwe jaar van cyberbeveiliging een prioriteit en zorg ervoor dat alle computers goed beschermd zijn. Het is ook van belang dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de veiligheidsrisico's van online werken en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Zo kunnen ze er mede voor zorgen dat uw systemen beschermd en vrij van virussen blijven.

3. Gebruik die ruimte
Overweeg een open werkomgeving om teamwork en het uitwisselen van ideeën te stimuleren. U zult merken dat uw medewerkers zich meer betrokken zullen voelen. 70% van de werknemers gaf aan dat een kantooromgeving waar makkelijk en effectief met collega's kan worden samengewerkt, de productiviteit bevordert. 39% van hen gaf te kennen dat openheid essentieel is voor een positieve bedrijfscultuur. 

4. Stimuleer uw sterren
Als u uw medewerkers wilt behouden, bespreek dan met hen wat zij zouden doen om hun werk nog beter te maken. In onze enquête gaf 38% van de werknemers aan dat tevredenheid over de verantwoordelijkheden en functie één van de belangrijkste zaken is voor loyaliteit aan de werkgever. Zorg er dus voor dat uw beste mensen de functie – en beloning – krijgen die ze verdienen.

5. Laat uw waardering blijken
Vergeet ten slotte niet om complimenten te geven voor goed werk, zowel privé als in het openbaar, zodat uw medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een vriendelijk woord kost niets, en 26% van de ondervraagde werknemers zei dat erkenning bijdraagt aan optimale prestaties.

Delen via:
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit