Logo Staples

De COLOP e-mark®, een digitale wereldprimeur in de stempelbranche

Delen via:
  • Colop

De e-mark® is een op inkjet-technologie gebaseerd elektronisch mobiel markeringsapparaat dat in combinatie met een app werkt en waarmee u afdrukken op verschillende materialen kunt aanbrengen met een eenvoudige zijdelingse beweging.

Met een app ontwikkeld door COLOP voor zowel iOs en Android (smartphones en tablets). Op deze manier kan uiterst flexibel een groot aantal verschillende teksten of afbeeldingen zoals bedrijfslogo's of foto’s full color gestempeld worden. Datum-, tijd- of nummerfuncties zijn inbegrepen, evenals een streepjescode- of QR-codegenerator en nog veel meer.

Deze afdrukken kunnen worden toegepast op alle absorberende oppervlakken. Denk hierbij aan papier, karton, hout, kurk, gips, textiel e.d.. De e-mark is een perfecte tool voor bedrijven en opent ook een breed scala aan andere mogelijkheden op het gebied van personalisatie.

De e-mark® - in combinatie met de App - biedt diverse en de nieuwste toepassingsmogelijkheden

De e-mark®-applicatie kan gratis worden gedownload op smartphones of tablets via de App Store of via de Google Play Store (het besturingssysteem van de apparaten kan daarom iOS en Android zijn). Met behulp van deze app kunnen afdrukken binnen een zeer korte tijd worden gepersonaliseerd, gewijzigd en opgeslagen. Via WLAN worden de gegevens draadloos verzonden naar de e-mark® en kunnen ze onmiddellijk worden afgedrukt.

In tegenstelling tot conventionele stempels kan een enkele afdruk maximaal 150 mm lang zijn, maar met een speciale functie kan deze zo vaak als gewenst worden herhaald met slechts één zijwaartse beweging.

Bent u geïnteresseerd in deze digitale stempel en wilt u meer weten neem dan contact op met uw persoonlijke Staples accountmanager of bestel deze stempel direct via onderstaande bestelknop en ervaar het zelf.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit