Logo Staples

DE KRACHT VAN MOTIVATIE

Delen via:
  • Post-it

"Ideeën. Iedereen heeft ze. Vandaag heeft u er waarschijnlijk al meerdere gehad. Maar dat ene geweldige idee verwezenlijken is een grote uitdaging in onze snelle, moderne maatschappij. Hoe vaak heeft u een geweldig idee moeten laten varen, omdat u er te weinig tijd of aandacht voor had?

Post-it®-producten zijn al 35 jaar een bron voor uw creativiteit. Van het kleinste project tot de grootste organisatie, met onze producten komen ideeën tot leven.

Laten we eens kijken hoe wij u kunnen helpen om met uw ideeën aan de slag te gaan:

Opschrijven
Ideeën verdwijnen vaak net zo snel als ze ontstaan. Een idee opschrijven is dan ook in veel gevallen een race tegen de klok.

Het is vaak meer dan denken alleen: een idee of doel opschrijven vraagt om concentratie en duidelijkheid. Uit onderzoek is gebleken dat de kans dat u een idee opvolging geeft 42% hoger is wanneer u het heeft opgeschreven.* Daarom heeft u hier een snelle, eenvoudige en betrouwbare methode voor nodig.

Post-it® Notes zijn het ideale hulpmiddel om snel een idee of boodschap te noteren. De Post-it® Notes zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Zo kunt u eenvoudig van alles opschrijven, van een memo tot een volledig manifest. En omdat u ze kunt opplakken, kunt u ze altijd in het zicht bewaren. Zien is tenslotte geloven.

Brainstormen
Eén van de belangrijkste factoren om gemotiveerd te blijven is door ideeën met elkaar te delen. En hoe kunt u beter samenwerken dan met een brainstormsessie? Nieuwe perspectieven kunnen een goed idee veranderen in een geweldig idee.

Met het Post-it®-flipoverpapier kunnen meerdere mensen hun ideeën kwijt op één groot vel. Direct feedback. In een positieve, samenwerkingsgerichte omgeving worden meningen gehoord en nieuwe oplossingen gevonden.

Wilt u er echt voor gaan? Gebruik dan het Agile/Scrum-model. Hiermee kunt u een idee of project onderverdelen in verschillende testmodules. Stel een klein team samen van projectleden die regelmatig bijeenkomen. Gebruik verschillende Post-it® Notes voor verschillende headers, zoals functies/kenmerken, to-dolijst, lopende zaken, controle en afgerond.

Elk teamlid is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen functie of kenmerk. Als het idee of project vordert, kan ieder teamlid de Post-it® Notes verplaatsen naar de volgende fase, tot elke fase is afgerond. Heel eenvoudig!

Visualiseren
Visualisatie is een krachtige motivatietechniek. Het is een geweldig hulpmiddel om uw ideeën te verwezenlijken.

Door een voorstelling van uw idee te maken, kunt u dit beter een plek geven. Afbeeldingen, schetsen en vormen komen hierbij goed van pas.

Of u nu een nieuw proces bedenkt aan de hand van kleurcodes of een idee schetst met creatieve tekeningen, met Post-it® Notes kunt u al uw gedachten op papier zetten.

Positieve versterking
Er zijn momenten waarop we allemaal behoefte hebben aan een steuntje in de rug. Van onszelf of van anderen. Het is eenvoudig om te verdwalen in de kleine details waardoor we het grote geheel uit het oog verliezen.

Gebruik Post-it® Notes om uzelf te motiveren of een vriendelijke boodschap achter te laten. Inspirerende woorden herinneren ons eraan dat ons werk zinvol en waardevol is.

Ideeën werkelijkheid laten worden is een leuk, dynamisch proces. Er zijn altijd hoogte- en dieptepunten, onverwacht succes en onvoorziene complicaties. Het is soms dan ook een uitdaging om gemotiveerd te blijven.

Maar met deze eenvoudige technieken kunt u op koers blijven en uw idee werkelijkheid zien worden. En dat is het waard. Een idee werkelijkheid zien worden is het bewijs dat we een grote invloed kunnen hebben op de wereld om ons heen.

Post-it®-producten zijn het perfecte hulpmiddel om gemotiveerd te blijven. Delen, verplaatsen en plakken is dé manier om uw boodschap de wereld in te sturen.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit