Logo Staples

De VARICOLOR® MIX-serie van DURABLE

Delen via:
  • durable

De eisen voor een moderne werkomgeving zijn de dag van vandaag net zo divers als de verschillende beroepsmogelijkheden. Dit vraagt om innovatieve productoplossingen die van toepassing kunnen zijn in kantoren, alsook in de gehele moderne arbeidswereld.

De grenzen tussen het beroeps- en privéleven  worden alsmaar vager en daarom moeten apparatuur en oplossingen zich kunnen aanpassen aan meerdere eisen. Ze moeten op elke werkplek een meerwaarde kunnen bieden, bv gebruikers helpen om hun dagelijks werk professioneel uit te voeren, praktisch zijn en passen in de meest uiteenlopende omgevingen.

De VARICOLOR® MIX-serie van DURABLE voldoet hieraan door middel van moderne kleuren. Deze kleuren helpen voor een structurele organisatie.

VARICOLOR® MIX is zowel een praktische opbergoplossing als een stijlvol designobject. De grote en geruisloze lades met duidelijke accentkleuren en eenvoudige etiketteermogelijkheden zorgen voor een systematische ordening - en zijn leuk om te gebruiken! De heldere, lichtgrijze uitstraling past bij de nieuwste kantoortrends. Het is net zo geschikt voor kantoren als voor thuiswerkplekken. Met VARICOLOR® MIX kunnen documenten voor specifieke projecten worden gearchiveerd en dankzij de kleurcodering snel worden teruggevonden.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit