Logo Staples

Essentiële kantoorbenodigdheden

Delen via:
  • Legamaster

Na de vakantie keren we langzaam weer terug naar de dagelijkse routine van ons leven op kantoor. Willen we ons kantoor een thuishaven weg van huis maken, dan is het heel belangrijk dat we ons in onze werkomgeving comfortabel en op ons gemak voelen. Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan het creëren van een beter zakelijk welzijn voor hun medewerkers. Sommige bedrijven voeren drastische veranderingen door om een Eudaimonia te scheppen en andere doen welzijn op een kleinere schaal. Hoe dan ook, het is een trend die tot gezondere en blijere medewerkers leidt. De casestudy ‘Hoe een gezonde werkomgeving te scheppen en bevorderen’ (‘How to create and promote a healthy workplace’) door Staples Business Advantage kwam tot de conclusie dat een focus op welzijn op het werk:

Maar wat is essentieel om ons kantoor een gezonde werkomgeving te maken? Er is geen juiste manier om welzijn op het werk te verbeteren. Elke organisatie kan haar eigen benadering kiezen, op basis van de doelstellingen van de medewerkers, en dit hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Alleen al het toevoegen van bepaalde meubels aan de werkomgeving of het gebruik van bepaalde producten om een proces te vereenvoudigen, kan een groot verschil maken als het gaat om het welzijn van personeel. Hier volgen enkele voorbeelden op een kleinere schaal:

De pauzeruimte is een belangrijk onderdeel van het kantoor. Het is de plek waar medewerkers samenkomen om te ontspannen, relaxen en nieuwe energie op te doen. Een infographic van Staples Business Advantage vermeldt dat een informatiebord of bulletinboard een van de acht essentiële onderdelen van een pauzeruimte is. Het is in elk bedrijf immers een handige plaats om informatie te delen over initiatieven op kantoor, wat er in de gemeenschap gebeurt enz. In een actieve kantooromgeving is een robuust whiteboard daarom een essentiële vereiste om deze ideeën of informatie te verduidelijken. Legamaster biedt het Professional kantelbare whiteboard, dat met name geschikt is voor intensief gebruik op de lange termijn. Dit hoogwaardige whiteboard heeft een krasbestendig geëmailleerd oppervlak dat geschikt is voor alle krachtige initiatieven die een sterk team maar kan bedenken. Dankzij een schrijfoppervlak dat twee keer zo groot is dan een aan de wand bevestigd bord, kunt u de ruimte op uw informatiebord verdubbelen. En omdat het mobiel is, kunt u alle ideeën letterlijk naar elke ruimte of huddle room in de organisatie brengen. En in combinatie met Magic-Chart Notes en Legamaster verdeeltape kunt u het kantelbare whiteboard makkelijk transformeren in een scrumbord om samen projecten te beheren.

Volgens de casestudy is niet alleen het meubilair in een werkomgeving maar ook het feit dat het werkmateriaal schoon is belangrijk om het welzijn op kantoor te verbeteren. Een schone omgeving verbetert de creativiteit van uw medewerkers. U krijgt een fris en helder idee, u loopt met het nieuwe idee in uw hoofd naar het bord en wilt gewoon meteen beginnen. Met een reinigingsset van Legamaster hebt u alles bij de hand om het bord gemakkelijk schoon te vegen, zonder de ideeën in uw hoofd te wissen. Een essentieel accessoire voor elk whiteboard, dat ervoor zorgt dat alle waardevolle ideeën het bord bereiken om de boodschap aan uw teamleden uit te dragen. Bovendien kunt u de reinigingsset gemakkelijk aan de magnetische accessoirehouder hangen, zodat u zich kunt concentreren op uw presentatie in de wetenschap dat u altijd toegang tot een vlekkeloos schoon bord hebt.

Aangezien elk kantoor uniek is, heeft elke situatie weer andere behoeften. Met meer dan 1000 kantoorproducten, van whiteboardaccessoires tot complete interactieve touchscreens, Legamaster biedt oplossingen voor allerlei verschillende kantoorsituaties. 

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit