Logo Staples

Houd uw afspraken overzichtelijk met een agenda of planner

Delen via:
 • Staples_article

 

Exclusief voor relaties van Staples Solutions, brengen wij ieder jaar een vernieuwde agendacatalogus uit. Met deze catalogus weet u binnen een handomdraai wat de beste, populairste, maar ook duurzaamste agenda’s, planners en toebehoren zijn. Dit maakt het voor u makkelijk om inspiratie op te doen, te vergelijken en in te kopen voor het nieuwe jaar. Een fysieke agenda, notebook of planner niet meer van deze tijd? Wij denken daar anders over! Een agenda is de start van een efficiënte en productieve WORKSPACE, ongeacht of u vanuit huis werkt of op locatie aanwezig bent.

Download de agendacatalogus en bekijk ons volledige aanbod.

Niet alleen is een fysieke agenda of planner een plek waar u uw afspraken in kunt noteren, er is ook ruimte om notities of to-do lijsten in op te schrijven. Het daadwerkelijk opschrijven triggert uw geheugen en helpt u met het beter onthouden van uw afspraken en doelen. Een planner is dé plek om in één oogopslag een goed overzicht te krijgen van uw algehele planning, zonder afleiding van zaken zoals Social Media of andere apps op uw smartphone bijvoorbeeld. Binnen ons assortiment vindt u betrouwbare merken en tijdloze designs, met keuze uit week- en bureau agenda’s, kalenders en jaarplanners, maar ook allerlei notitiekboeken.

​​​​​​5 tips voor een gestructureerde agenda of planner

 1. Schrijf belangrijke datums op in uw agenda
  Zo vergeet u nooit een bijzondere dag zoals een verjaardag, opening of jubileum.
 2. Uit creatieve ideeën op papier
  Met een agenda of planner bij de hand, heeft u altijd een vaste plek waarin u uw ideeën of gedachtes kunt noteren en bewaren.
 3. Noteer uw doelen en dagelijkse uitdagingen
  Door concrete doelen te formuleren voor de lange en korte termijn, kunt u deze in uw planner opnemen en terugvertalen naar maand- of weekdoelen
 4. Budget en uitgaven
  Het is belangrijk om te weten wat uw bestedingspatroon is, zowel zakelijk als privé. Door grenzen te stellen, kunt u planmatig geld (be)sparen.
 5. Privé afspraken
  Ook voor het plannen van uw privé afspraken heeft u een agenda nodig. Zo weet u op voorhand al welke dagen u afwezig bent voor bijvoorbeeld een afspraak met de tandarts of de kapper.

Maak een bewuste keuze en kies voor een duurzame agenda

Duurzaamheid zit in ons DNA. Ons assortiment biedt een breed scala aan milieuvriendelijke producten, zo ook duurzame agenda’s en planners. Elke dag zijn wij op zoek naar manieren om onze eigen impact op het milieu te verminderen en betrekken wij onze klanten en relaties hier ook graag bij. Wist u dat wij middels onze Easy on the Planet- en EasyTree-logo’s het u makkelijk maken bewuste aankopen te doen? Zo werken we samen naar een groenere toekomst.

Een duurzame agenda herkent u aan:

 1. De productie van de agenda is CO2-neutraal.
 2. De agenda is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en/of karton.
 3. De agenda is gemaakt van gerecyclede materialen.
 4. Het merendeel van de agenda is recyclebaar.
 5. De agenda wordt niet ‘extra’ verpakt en verwikkeld in plastic.

 

Alles wat u nodig heeft om goed te kunnen plannen en organiseren

Als totaalleverancier helpen wij u graag met alle benodigdheden voor uw (thuis)kantoor om structuur te creëren in uw werkzaamheden. Naast agenda’s en planners biedt het assortiment van Staples Solutions verschillende oplossingen om uw productiviteit te verhogen. Succes begint immers met een geordend kantoor en daar helpen wij u graag mee. Een (thuis)kantoor is niet compleet zonder:

Download de agendacatalogus

De werkplek van vandaag en morgen is ongekend. Ongeacht of u vanuit huis werkt, een vaste werkplek heeft of beschikt over een flexplek, wij bieden de hulp die u nodig heeft. Onze mensen zijn gepassioneerd en gespecialiseerd in businessoplossingen. Wilt u meer weten over ons aanbod en oplossingen? Neem dan direct contact op met uw persoonlijke accountmanager of vult onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Een persoonlijk gesprek

Voor een oplossing die is afgestemd op uw behoeften, neemt u contact op met een van onze accountmanagers.

Let's talk in person NL

Form
Submit
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit