Logo Staples

Kantoorbenodigdheden die uw productiviteit verhogen

Delen via:
  • Post-it
  • Scotch

Iedereen weet dat wanneer het druk is, effectief management van de werkzaamheden de sleutel vormt tot een relatief stressvrije en productieve werkdag. Maar wanneer de tijd begint te dringen, vanwege een vergadering die op het laatste moment is gepland of zeer krappe deadlines, kan het lastig zijn om het overzicht te behouden. Gelukkig zijn er manieren om het uzelf makkelijker te maken.

Door uw werk op te splitsen in afzonderlijke taken, krijgt u eerder het gevoel dat alles toch haalbaar is. U kunt zich volledig richten op elke taak apart en u krijgt het gevoel dat ugestaag voortgang boekt. En hierbij kunnen onze kantoorbenodigdheden een belangrijke rol spelen. Dag in, dag uit helpen ze u bij het versnellen van uw processen, het efficiënter werken en het behouden van het overzicht en de controle over uw werkzaamheden.

Laten we daarom eens kijken op welke manieren onze kantoorbenodigdheden u kunnen helpen om zonder kleerscheuren die overvolle agenda te lijf te gaan.

Essentieel voor uw planning
Post-it® (NEW YORK) Super Sticky Notes zijn ontzettend handig om de dag die voor u ligt, te plannen. Dankzij hun supersterke lijmlaag kunt u ze op allerlei oppervlakken aanbrengen en blijven ze zitten zolang u ze nodig hebt. Om uw efficiëntie op het werk te verhogen, zouden ze een essentieel onderdeel van uw voorraad kantoorbenodigdheden moeten zijn. U kunt verschillende kleuren gebruiken om uw taken naar prioriteit te rangschikken. Vervolgens kunt u ze gewoon weer een voor een verwijderen wanneer u de taken voltooid heeft. Zo houdt u de voortgang bij, weet u wat uw volgende taak is en kunt u, indien nodig, de volgorde van de taken eenvoudig veranderen. En met de keuze uit gewone of gelijnde en kleine of grote notitieblaadjes in tal van opvallende kleuren, schrijft u reminders, takenlijsten en memo's die zeker niet onopgemerkt zullen blijven.

Voor diegenen die op drukke werkdagen wel wat extra tijd kunnen gebruiken, bieden Post-it® Sticky Z-Notes hulp. Met het handige pop-up dispensersysteem heeft u maar één hand nodig om ze te pakken, plakken en beschrijven. Ze zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar die bij alle soorten smaken en trendy werkplekken passen. En met de Post-it® Z-Notes navulverpakkingen, die beschikbaar zijn in een scala aan levendige kleuren, kunt u zelfs tijdens de drukste dagen eenvoudig het overzicht behouden.

Markeer uw prioriteiten
Ook met Post-it® Markeerstroken en Post-it® Indexen houdt u de volledige controle over uw planning voor een productieve dag. Ze zijn opvallend van kleur, klein en superhandig om uw werkzaamheden in te delen en te ordenen. Door verschillende kleuren te gebruiken, kunt u met deze markeerstroken snel en eenvoudig prioriteiten aangeven in uw agenda, notitieblok of organiser: rood voor 'dringend', geel voor 'nog te doen' en groen voor reminders en gewone notities. Ze zijn een visueel hulpmiddel om te voorkomen dat u kostbare tijd verspilt en ze zorgen ervoor dat u steeds weet wat uw volgende taak is.

Naarmate de dag vordert, kunt u steeds meer markeerstroken verwijderen of omwisselen om uw vooruitgang zienderogen waar te nemen. Het gebruik van visuele markers om uw dagelijkse vordering aan te geven is bovendien erg goed voor uw motivatie en geeft u een gevoel van voldoening.

De magic touch
Scotch® Magic™ Tape is een must voor een efficiënte, geordende werkplek. Dit coole, halfdoorschijnende plakband op rol is vrijwel onzichtbaar voor het blote oog als u het op papier of een kaart plakt. Dankzij de milde, maar toch sterke lijm, kunt u dit plakband ergens op plakken, verwijderen en opnieuw aanbrengen (als u van gedachten verandert). Maar het mooiste is dat u op de achterkant van dit doorzichtige plakband notities kunt schrijven, waardoor het plakband zeer geschikt is om gedrukte documenten en rapporten in een handomdraai tijdelijk te markeren. Dit plakband is verkrijgbaar met dispenser (als u vaak onderweg bent) of met verzwaarde dispenser voor op uw bureau. Welke oplossing u ook kiest, het is een geweldige aanvulling op uw collectie kantoorbenodigdheden.

Bekijk onze collectie kantoorbenodigdheden en ontdek hoe belangrijk ze zijn voor uw organisatie en voor een efficiënte manier van werken. Tijd om uw takenlijst op te fleuren en op te waarderen.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit