Logo Staples

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken - Multicopy helpt u bij het indelen van uw tijd

Delen via:
Multicopy

Het maakt niet uit wat u doet, een dag heeft maar 24 uur. Hoe komt het dat sommige mensen veel meer gedaan krijgen dan andere? Waarom lijken sommige collega's meer gestrest dan andere?

Het antwoord ligt in goed timemanagement. Mensen die slimmer werken, krijgen gewoon meer gedaan in minder tijd. Neem een half uur om na te denken over hoe u uw tijd beter kunt indelen. Is er iets in uw dagelijkse routine wat u meteen kunt veranderen?

U hoeft niet gelijk grote veranderingen te maken. Kleine veranderingen in de dagelijkse routine kunnen een enorm effect hebben. Denk er maar eens over na. Als u per dag 10 minuten kunt besparen door 10 minuten eerder van huis en 10 minuten eerder van het werk weg te rijden om files te vermijden, betekent dit dat u elke week 50 minuten minder in de auto zit. Dit levert u bijna 40 uur per jaar op. Of maak een lijst van 10 dingen die u moet doen op een dag. U zult merken dat het indelen van uw tijd u helpt bij het bereiken van uw doelen. "Vele kleintjes maken een grote."

Wij hebben nagedacht over uw tijd bij de ontwikkeling van Multicopy. Het voorkomt echt stress en bespaart tijd op kantoor. Het papier wordt al bijna 40 jaar op dezelfde manier geproduceerd op dezelfde machine. Elk vel wordt ontdaan van stof om te voorkomen dat het vastloopt in uw printer. En om ervoor te zorgen dat uw afdrukken altijd in één keer perfect zijn, is Multicopy Colorlok-gecertificeerd zodat de inkt onmiddellijk opdroogt en uw afdrukken er professioneel en scherp uitzien. Dus als u nog niet met Multicopy werkt, maak dan een kleine verandering die een groot verschil kan maken. Manage uw tijd met Multicopy.

Business, illustratie, geen persoon, papier, financiën, vak, vierkant, rijkdom, geglazuurd, geïsoleerd, het winkelen, horizontale, symbool, besparingen, geld, koopwaar, succes, vorm, container, geluk
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit