Logo Staples

Laat uw documenten opvallen

Delen via:
  • Gbc

Technieken voor het afwerken van documenten, zoals lamineren of inbinden, worden vaak beschouwd als een geweldige manier om een stapel papier om te vormen in een goed gepresenteerde brochure of een professioneel uitziende poster. Soms wordt het afwerkproces gezien als tijdrovend en te complex voor mensen die niet bekend zijn met de benodigde machines. In feite kan een eenvoudig ingebonden en gelamineerd document een enorm verschil uitmaken.

Informatie professioneel presenteren
Zelfs in het digitale tijdperk doen tastbare documenten er nog toe. Wanneer u informatie presenteert tijdens een vergadering, dan zal een gedrukt boekje een geweldige eerste indruk geven, ongeacht de sector waarin u actief bent. Zo hebben reclamebureaus die ingebonden en gelamineerde documenten uitdelen tijdens een belangrijke presentatie een professioneel voordeel ten opzichte van de concurrenten en versterken ze hun merkimago. Voor een administratief bedrijf is het uitdelen van kopieën van een presentatie van essentieel belang, want dan kunnen klanten de besproken schema's en grafieken beter bekijken. Voor een advocatenbureau zijn een lamineer- en bindmachine onmisbare hulpmiddelen voor het presenteren van dossier en voor het beschermen van cruciale documenten die moeten worden gearchiveerd. 

Checklist van GBC over documentafwerking 
Nu we weten waarom het de moeite waard is om ervoor te zorgen dat uw documenten er toonbaar en professioneel uitzien, hebben we hier een handige checklist van dingen die waaraan we moeten denken bij het afwerken van geprinte documenten: 

·  Waar wordt het document voor gebruikt?
Het doel van het document bepaalt gewoonlijk welk soort lamineer- of inbindwerk vereist is. Overweeg ook hoelang het document moet meegaan.

·  Welk type inbinding is nodig?
Als het document dat u gaat inbinden veilig moet zijn, zoals voorstellen of bedrijfsbriefings, dan kunt u het beste draadruggen gebruiken. In een schoolomgeving is een bindmachine met kunststof rug een betere keuze, omdat deze zeer kosteneffectief zijn. Bovendien is het een snelle en eenvoudige methode om grote aantallen boekjes te maken.

·  Wat is de beste keuze lamineermachine voor het document?
Hoeslamineermachines zijn een geweldige keuze om een kunstwerk te tonen op school en ze zorgen voor een fraaie afwerking. Een rollaminator, daarentegen, is meer geschikt voor een professionele omgeving om een goed uitziend document te produceren in een minimaal tijdsbestek. De hoeveelheid die u gebruikt, bepaalt of u een kleine of grote lamineermachine nodig heeft.

·  Heeft het document een finishing touch nodig?
Vergeet niet om uw document, zodra u dit heeft ingebonden of gelamineerd, te controleren om te zien of er geen problemen zijn. Vergeet niet om de pagina's af te knippen met een schaar of valmes, zodat ze allemaal uniform zijn.

In 2017 viert GBC zijn 70e verjaardag. Sinds 1947 is GBC altijd met de modernste oplossingen gekomen voor het afwerken van documenten voor veel uiteenlopende bedrijfstakken. GBC garandeert dat elk bedrijf kan beschikken over de middelen die nodig zijn om professionele, goed uitziende handouts te maken voor vergaderingen en helpt bedrijven over de hele wereld om indruk te maken tijdens hun bedrijfspresentatie. Lees meer over GBC en ontdek de beste bind- en lamineermachine voor uw bedrijf door naar onze website www.gbceurope.com te gaan of door ons te volgen op Twitter @gbceurope.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit