Logo Staples

LEITZ iLAM: PERFECT LAMINEREN, HOE JE HET OOK DOET.

Delen via:
Leitz

Wat je ook wil lamineren - de lamineeroplossing is hier! Met dank aan de Leitz iLAM lamineermachines kun je gemakkelijk lamineren en altijd goede resultaten verwachten, zonder risico op het vastlopen van de hoes of het kapotgaan van de machine. Alle lamineermachines zijn gebruiksvriendelijk, zonder moeilijke instellingen. Een snelle opwarmtijd en doorvoer dragen bij aan een hogere productiviteit!

iLAM Touch serie

De Leitz iLAM Touch serie zet de nieuwe norm voor lamineren. Het wordt gekenmerkt door de volautomatische hoge lamineersnelheden, sensoren die automatisch de instellingen aanpassen aan de hoesdikte. Geschikt voor hoezen van 80 tot 250 micron. Slechts een opwarmtijd van één minuut! Met het A3 turbo S model duurt het slechts 10 seconden om één A4 vel ( in een 80 micron hoes) te lamineren. Tenslotte is er ook nog gedacht aan een automatische terugloopfunctie. Al met al dus uitermate geschikt voor intensief professioneel gebruik. All you need to know is on and off!

iLAM Office serie

De Leitz iLAM Office serie levert een professioneel resultaat en gebruiksgemak,  verpakt in een elegant slank design. Slechts één minuut opwarmtijd en het duurt slechts 45 seconden om één A4 vel ( in een 80 micron hoes) te lamineren. De machine is geschikt voor hoezen van 80 tot 125 micron, en vereist geen moeilijke instellingen. Deze machines zijn gemaakt voor mensen die regelmatig lamineren en een goed resultaat verwachten.

iLAM Home Office serie

De Leitz iLam Home Office serie fleurt elke werkplek op en is tevens geschikt voor mensen die veel thuiswerken. Verkrijgbaar in 4 flitsende WOW kleuren - dus je kunt zeker iets vinden wat bij jouw stijl of interieur past! De opwarmtijd van deze machine is een kleine 3 minuten en geschikt voor hoezen van 80 tot en met 125 micron.

iLAM Hoezen met UDT

Hoge kwaliteit lamineerhoezen met UDT (Unique direction technology) zijn de beste combinatie met de Leitz lamineermachines en preveniëren het grootste probleem met lamineren: het onjuist invoeren van de hoes. Door middel van pijlen op de hoes wordt de juiste invoerrichting aangeduid. Deze pijlen verdwijnen uiteraard na het lamineren. Makkelijk te gebruiken en goed resultaat!

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit