Logo Staples

OXFORD International, de ideale zakenpartner voor georganiseerde managers en leidinggevenden

Delen via:
  • Oxford

Zakenmensen met een veeleisende levensstijl hebben een schrijfblok nodig dat hen in staat stelt snel en efficiënt hun werk te doen. Daarom heeft Oxford de collectie "International" gecreëerd, een reeks alles-in-één oplossingen om aan de specifieke behoeften van managers en zakenmensen te voldoen.

Als u een baan heeft waarbij u veel reist, bent u vaak langere tijd niet op kantoor. De International-schrijfblokken zijn lichtgewicht en robuust, ideaal voor de zakelijke reiziger. Hoe druk het ook is, uw managers komen hier altijd professioneel mee voor de dag. 

Structuur en discipline zijn belangrijke kenmerken van een veeleisende manager. Oxford International is op alle fronten ontworpen om uw leidinggevenden de vrijheid te bieden om waar en wanneer dan ook op georganiseerde wijze te kunnen werken. De schrijfblokken van International zijn meer dan een eenvoudig schrijfblok, ze bieden een unieke oplossing voor het beheren van documenten en hebben slim gelinieerde bladzijden, om ervoor te zorgen dat notities goed georganiseerd worden.

De exclusieve linieerstijl van International is ontwikkeld om het maken van aantekeningen te organiseren en te structureren, met een titelbalk voor de titel of het onderwerp van de vergadering en de datum, evenals dubbele kantlijnen voor opsommingstekens of te delegeren acties. Activebook en Filingbook hebben beide een opbergmap voor losse documenten, Meetingbook en Organiserbook bevatten een geïntegreerde map met 3 vakken om documenten te bewaren en veilig te vervoeren.

ACTIVEBOOK
Uw managers zijn altijd onderweg en hebben een schrijfblok nodig dat even flexibel is als zij.

Activebook biedt een langdurige duurzaamheid dankzij de robuuste omslagen. Notities en documenten kunnen worden georganiseerd met behulp van het opbergvak. Het verplaatsbare tabblad geeft de eerstvolgende blanco pagina aan.

FILINGBOOK
Projectmatig werken betekent dat u tegelijkertijd een groot aantal verschillende onderwerpen moet bijhouden. Het Filingbook heeft op kleur gecodeerde pagina's en 3 uitneembare tabbladen om u te helpen de notities van de verschillende projecten gescheiden te houden. Het vaste tabblad voorin kan ook worden gebruikt voor het bewaren van documenten.

MEETINGBOOK
Succesvolle vergaderingen zijn het resultaat van nauwkeurige voorbereiding en planning.

Meetingbook biedt een gepatenteerde oplossing om ervoor te zorgen dat uw leidinggevenden altijd goed voorbereid op vergaderingen verschijnen. Losse notities of documenten kunnen worden opgeborgen in de uit 3 flappen bestaande opbergmap achterin. De sluitelastieken op de hoeken zorgen ervoor dat de inhoud tijdens het vervoer op zijn plaats blijft.

ORGANISERBOOK
Organisatie is een van de belangrijkste kenmerken van een efficiënte manager.

Organiserbook heeft 2 hoofdfuncties: ordenen en opslaan. Een uit 6 delen bestaande map zorgt ervoor dat uw documenten georganiseerd blijven en een elastische uit 3 flappen bestaande opbergmap biedt extra bescherming bij de opslag van losse papieren.

NOTEBOOK CONNECT
Zou u af en toe niet willen dat u de eenvoud van handgeschreven aantekeningen kon combineren met het potentieel van digitale toepassingen, om zo efficiënter te kunnen werken? Notebook Connect van Oxford International is het eerste zakelijke schrijfblok dat u kunt downloaden op uw smartphone.

Notebook Connect is compatibel met SCRIBZEE, de nieuwe app voor smartphones van OXFORD, waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van uw notities. Het is het ideale schrijfblok als u nog steeds het liefst met de hand aantekeningen maakt, maar ook gebruik wenst te maken van de kracht van digitale toepassingen om uw notities op elk moment te organiseren, te zoeken en aan te vullen met behulp van uw smartphone.

Download SCRIBZEE gratis via de App Store of via Google Play. De app is meertalig en detecteert automatisch de taalinstellingen op de smartphone.

SCRIBZEE is een hoogwaardige toepassing voor het beheren van notities, die smartphone-technologie combineert met vier hoekmarkeringen die op de bladzijden van Notebook Connect zijn gedrukt. Deze krachtige en efficiënte technologie is ontwikkeld en gepatenteerd door de ingenieurs van OXFORD.

SCRIBZEE scant automatisch uw handgeschreven aantekeningen met hoge digitale kwaliteit door de markeringen die de rand van de bladzijde aangeven te detecteren en verbetert de afbeelding door het perspectief en het contrast automatisch te corrigeren. Het resultaat is een heldere, duidelijke, leesbare digitale kopie van uw notities die u kunt nalopen of zelfs afdrukken.

U kunt uw verslagen van vergaderingen, notities of to-do lijsten met de veilige OXFORD-oplossing voor opslag in de cloud scannen en deze hier vervolgens bewaren. U hebt te allen tijde toegang tot uw bestanden, waar u ook bent en op al uw aangesloten apparaten.

Met SCRIBZEE kunt u uw notities organiseren, reorganiseren en bewerken. Begin met het aanmaken van mappen om alle notities naar onderwerp op te slaan. Met de functie "Bewerken" kunt u de pagina's van verschillende notities reorganiseren, de volgorde van de pagina's wijzigen of een virtueel schrijfblok aanmaken dat de notities van een project of onderwerp bevat. U kunt uw notities ook aanvullen met foto's van de camera van uw smartphone.

Als u uw notities wenst te delen kan dat eenvoudig met SCRIBZEE via e-mail, op sociale netwerken of met de andere communicatieopties op uw smartphone, zoals de Evernote-app. Met SCRIBZEE kunt u uw notities snel en eenvoudig oproepen door het invoeren van trefwoorden, zodat u niet langer tijd verspilt met bladeren door uw schrijfblok om uw notities terug te vinden.

Als het stellen van duidelijke doelen en ambitieuze uitdagingen voor u iets vanzelfsprekends is, zijn de producten van Oxford International de ideale zakenpartner om u te helpen deze doelen te bereiken. Elke dag dient er zich een nieuwe uitdaging aan voor uw bedrijf, waarbij u het beste van uzelf dient te laten zien. Zorg er daarom voor dat u de juiste hulpmiddelen kiest om succesvol te kunnen werken.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit