Logo Staples

Oxford-notitieboeken. Begin uw werkdag goed

Delen via:
Hamelin

Het is tijd om weer naar kantoor te gaan en Staples heeft alle Oxford-notitieboeken die u nodig heeft om uw werk beter te organiseren en leuker te maken.

 

OXFORD INTERNATIONAL - UW MEEST WAARDEVOLLE ZAKELIJKE PARTNER

Leidinggevenden met een veeleisende levensstijl hebben een notitieboek nodig dat hen in staat stelt snel en efficiënt hun werk te doen. Dat is waarom Oxford International gecreëerd heeft, een reeks alles-in-één oplossingen om aan de specifieke behoeften van managers en leidinggevenden te voldoen. 

ACTIVEBOOK biedt een lange duurzaamheid dankzij de robuuste kaft. Notities en documenten kunnen bewaard worden in het opbergvak met formaat A4+. Het verplaatsbare tabblad geeft de eerstvolgende blanco pagina aan.

MEETINGBOOK. Een gepatenteerde oplossing om ervoor te zorgen dat u altijd goed voorbereid op vergaderingen verschijnt. Losse notities en documenten kunnen achterin worden opgeborgen in de opbergmap met 3 flappen en elastiek.

ORGANISERBOOK. Uw documenten blijven georganiseerd met de 6-delige structuur en een elastische uit 3 flappen bestaande opbergmap biedt extra bescherming bij de opslag van losse papieren.

OXFORD OFFICE MY COLOURS - GEEF MEER KLEUR AAN UW KANTOOR

U bent beter voorbereid en heeft meer controle als u goed georganiseerd bent. Organiseer uw werk met My Colours om meer kleur aan uw kantoor te geven en uw werkdag efficiënter en leuker te maken.

De My Colours-notitieboeken van Office zijn gemaakt van transparant kunststof en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zien er niet alleen geweldig uit maar zijn ook zeer slijtagebestendig. Zoals alle Oxford-notitieboeken bevatten ze exclusief extra wit 90-grams Optik Paper en een verplaatsbare bladwijzer die uw eerste blanco pagina aangeeft.

NIEUW - OXFORD SMART CHARTS

Haal meer uit uw vergaderingen en sla deze eenvoudig op. Handgeschreven notities op de nieuwe Smart Chart flipoverblokken kunnen nu eenvoudig naar digitale bestanden geconverteerd worden met de nieuwe  PowerChart-app van Oxford. Leg uw notities eenvoudig vast met een uw mobiele telefoon of tablet. Sla deze op als een pdf-bestand en deel ze. Zo makkelijk is het.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit